Madonna már megint bombázó az új videójában

2008.07.01. 13:44
És akkor kábé ennyi, amiért dicsérhető a Hard Candy lemez második klipje, a Give It 2 Me: a dögös-tüllös cowboycsaj találkozása a primkó trance-diszkóval.

Júniusban jött ki Madonna legújabb, Give It 2 Me című videója, ami a Justin Timberlake-kel közösen készült 4 minutes után a második klip a számmániás énekesnő Hard Candy című lemezéhez. A videóról sok mindent elmondani nem lehet: Madonna természetesen iszonyúan bombázón néz ki benne, csak ezúttal Timberlake helyett Pharrell Williams a társművész, aki nem csak a szerzői és a produceri krediteken osztozik az énekesnővel, hanem néha pár másodpercre személyesen is feltűnik a kisfilmben. Timberlake-kel ellentétben azonban kicsit se vetkőzik, szinte végig bazinagy légyszemüveget visel.

A klip első pár másodperce egyébként zavarbaejtően emlékeztet a Hung Up elejére, csak mintha ez a rózsaszín tornaruhás helyett egy felöltözött verzió volna belőle. Aztán a refrénre jön a dögös, tüllblúzos-combfixes cowboycsaj, meg valami olyan borzalmasan buta szintetizátorhangzás, amit eddig csak a legprimkóbb szeletelős house/trance/ravepartikban tudtunk elképzelni. Persze mindez érthető, ha egyszer az augusztusban induló Sticky and Sweet turné szeptember 11-i Wembley-s koncertjének pl Paul Oakenfold lesz a sztárvendége. Csak hát azért szomorú.

A Tom Munro rendezte klip werkfilmje egyébként sokkal szórakoztatóbb a végeredménynél: Madonna azonnal egy kedves beintéssel kezdi, később megmutatja, milyen egy igazi díva, aki nem keveri ezt a szót a hüjepicsás hisztivel, majd kicsit rendezi a rendezőt.