horoszkóp

Madonna házassági szerződésbe foglalta, mikor szexeljenek

2008.10.30. 16:25
Az énekesnő állítólag nem csak anyagi kérdéseiket szabályozta házassági szerződésében Guy Ritchie-vel, de kapcsolatuk minden apró részletére kitért: hányszor kell szeretkezniük, milyen érzelmi támogatásra van szüksége az énekesnőnek, illetve, hogy az esetleges viták során, milyen szavakat használhatnak. Az egyre jobban elfajuló válási procedúrát a kabbala hívei nem nézik jó szemmel, ezért Madonna felhívta Ritchie-t, hogy próbáljanak meg békében elválni. Eközben a családi birtokok személyzetét akarják felhasználni egymás ellen.

A The Sun részleteket közölt Madonna és Guy Ritchie állítólagos házassági szerződéséből. Azt sajna nem lehet tudni, hogy tényleg ilyen formában létezik-e a dokumentum, mindenesetre nagyon szórakoztató.

A legjobb, hogy Madonna megszabta, hányszor kell kettesben elmenniük vacsorázni, vagy szórakozni, és hogy heti hány alkalommal kell szexelniük. Ez főleg azért érdekes, mert korábban is felmerült már, hogy a válást talán az okozhatta, hogy Ritchie neje edzőtermi elfoglaltságai miatt nem jutott elég szexhez.

A szerződés szerint Ritchie-nek nem csak ezért volt nehéz: Madonna spirituális és érzelmi életének teljességéhez az is kellett, hogy férje heti több alkalommal kabbalaszövegeket olvasson fel neki.

Ha vitatkoztak, a dokumentum értelmében Guy Ritchie nem kiabálhatott Madonnával, helyette azt kellett mondania: „Megértem, hogy a tetteim felbosszantottak, kérlek próbáljunk együttműködni, hogy ezt megoldjuk”.

A lap forrásai úgy tudják, a dokumentumot Madonna még a lakásban is kitűzte a falra azután, hogy két évvel ezelőtt először elmentek egy házassági tanácsadásra. Az énekesnő azt mondja, férje nem állt mellette a nehéz pillanatokban, és magára hagyta, ezért teljesen jogos, hogy válnak.

A The Sun cikkéből még egy érdekesség megtudhatunk a válásról: Guy Ritchie autodidakta módon tanul gitározni, hogy túltegye magát a mostani zűrös időszakon.

Békésebb válást a kabbaláért

A Daily Mail arról számol be, hogy a kabbala vezetői rossz szemmel nézik a válás elmérgesedését, ezért Madonna néhány napja felhívta férjét, és arra kérte, próbáljanak meg békében elválni egymástól.

Klikk!

A férjét arra a sok jóra igyekezett emlékeztetni, ami a házasságuk alatt történt velük. Ez volt az első alkalom, hogy személyesen beszéltek egymással a válás bejelentése óta, és ez volt az első alkalom, hogy Madonna nyíltan sírt a személyzete előtt.

A sírás oka viszonylag prózai: a kabbalavezetők azt követelik Madonnától, hogy kössenek peren kívüli egyezséget a férjével, amit ezek szerint Ritchie nem akart, ráadásul Madonna sem lelkesedik az ötletért, mert ebben az esetben még több pénzt lehetne legombolni róla.

Filmmel és személyzettel egymás ellen

Miközben azokat a nyilatkozatokat már számolni sem érdemes, amikor azzal vádolják egymást, hogy melyikük törődött kevésbé a családdal, a gyerekekkel, meg úgy általában egymással, a Daily Mail bőszen tudósít a legapróbb mozzanatokról is.

Innen tudjuk például, hogy az amerikai és az angliai házak személyzetét mindketten fel szeretnék használni a másik ellen. Madonna korábban már használta kémkedésre a beosztottakat, most mindketten azért kampányolnak, hogy a bíróságon a napi életet elemző résznél a személyzet kinek az oldalán álljon.

A Celeb9-on meg azt olvastuk, hogy Guy Ritchie filmben akarja kiadni magából házasságának sérelmeit, aminek már az ötlete is állítólag teljesen lesokkolta Madonnát. Az ismerősök azt mondják, sokan nem hinnék el, hogy mik mentek a házasság alatt. Ritchie-nek szüksége van egy szelepre, ahol kieresztheti a felgyülemlett dolgokat. Logikusan a filmezést választotta, de ismerősei figyelmeztették, ne csodálkozzon, ha válaszul Madonna néhány nem túl kellemes dalt szentel neki.