Madonna megmutatta a világnak Jesus Luz ágyékát

2009.02.10. 12:22
Az énekesnő a decemberben készült fekete-fehér fotókon szenvedélyesen csókolózik és ölelkezik egy ágyon a feleannyi idős modellsráccal. A fotózás után aztán fel is szedte, legalábbis az épp aktuális forgatókönyv szerint.

A W Magazine márciusi számában most jelent meg az a 46 oldalas melléklet, melynek fotózásán az énekesnő és az épp aktuális feleannyi idős brazil szépfiúja megismerkedett és összejött. Az 50 éves Madonna és a 22 éves brazil modellsrác decemberben egy Rio De Janeiro-i szállodában találkoztak, ahol Luz volt Madonna partnere Steven Klein fotósorozatához. Az énekesnő a nagyrészt fekete-fehér felvételeken egy retro-hatású Victoria Beckham-ruhát visel fehér körgallérral, Luz pedig többnyire csak egy alsógatyát vagy törölközőt. Pár fotón az is látható, hogy a brazil modell a háta közepén diszkréten reklámozza önmagát egy méretes, a nevét hirdető tetoválással.

Klein fotói igazán szépek, párat érezhetően az énekesnő emlékezetes, Sex című albuma ihletett (a fekete-fehér fotókból álló, igényes és akkoriban botrányosan erotikusnak nyilvánított könyv 1992-ben jelent meg, Steven Meisel fotózta, aki azóta már szintén a W egyik sztárfotósa), de jórészük inkább egy Cassavetes-film standfotóinak tűnik, Madonna korához meg igazán jól áll a kicsit kiégett Gena Rowlands-imidzs. A sorozatban sugallt történet elején az énekesnőt szokás szerint férfiak karéjában látjuk, majd egy medence partján lepi meg az épp pucéran fürdőző Luzt, akit felrángat a szobájába, elcsábít, és a pletykák szerint ez tulajdonképp fedi is az igazságot. Madonna állítólag már a fotózáson annyira rákapott a srácra, hogy magával vitte Sticky & Sweet turnéjának még hátralévő dél-amerikai szakaszára, azóta pedig többször látták már őket együtt. Madonnának válása után - illetve közben - már volt egy tisztázatlan, a mai napig barátinak vallott kalandja a sportoló Alex Rodriguezzel, hivatalosan persze Luz sem a pasija, csak ölebként hurcolja magával mindenhova.

Jézus emeli az árait

Nem meglepő módon ez a kaland Luz modellkarrierjének se tett rosszat, mióta az énekesnő birtokolja, megszaporodtak a felkérései. Exmenedzsere, Sergio Mattos a New York Postnak elmondta: Luz azóta fel se veszi a telefont neki, mióta megismerkedett Madonnával, sőt a srác anyja is otthagyta a munkahelyét, mindez nyilván összefügghet azzal, hogy fiát hirtelen szerződtette az egyik legnevesebb ügynökség, a Ford Models. „De nem baj, van másik Jézusom [egy Jesus Perez nevű spanyol modell – a szerk.], aki sokkal jobb Jézus, és ráadásul nem is Madonna-rajongó” – vigasztalódik a menedzser.

Luz egy ismerőse szerint a modell alaposan megemelte az árszabását, mióta Madonnával fut. „Mostanság 135 ezer dollárt kér egy bemutatóért. Régebben vacak 225 dolcsiért megcsinálta ugyanezt a melót. Egy csomóan szerették volna szerződtetni, de mivel így megemelte a tarifáit, mindenki meggondolja magát”.