horoszkóp

Madonna meggondolatlanul ment férjhez

2005.11.11. 12:41
Madonna egy interjúban bevallotta, házassága meggondolatlan lépés volt, és tulajdonképpen nagy mázli, hogy egyáltalán jól sült el.

A pop korosodó királynője először beszélt a Guy Ritchie-vel való első találkozás részleteiről. "Először teniszezés közben láttam meg Guyt azon a hétvégi baráti összejövetelen, ahova Stingék hívtak"- mesélte a BBC-nek Madonna. "Félmeztelen volt, így mindjárt fel is tudtam mérni, hogy tetszik-e. Aztán a vacsora során, nyilván nem véletlenül pont mellém ültették, ahol kiderült, hogy nem csak fantasztikus pasas, de még esze és humora is van". Madonna elmondása szerint ekkor már sejtette, hogy lesz valami, de még mindig hiányzott az utolsó lökés. "Végül megnéztem az első filmjét, és tudtam, hogy elvesztem. Hihetetlen tehetségesnek találtam. Kellett a pasas".

Fejes a házasságba

Madonna és Ritchie

A saját definíciója szerint örökifjú díva őszintén elmondta, házassága spontán, meggondolatlan lépés volt, amit elsősorban a mindent elsöprő szerelem vezérelt. "Úgy mentem bele ebbe a házasságba, hogy ez egy fantasztikus faszi, akiért halálosan odavagyok. Tehetséges, szexi, okos és szellemes. Mi történhet? Gondoltam, majd nagyokat röhögünk és jól fogunk mutatni egymás mellett". Néhány év távlatából Madonna ma már azt mondja, hogy ezek a dolgok teljesen irrelevánsak a házasság sikeressége szempontjából. "Tök mindegy, hogy a pasi, akivel együtt élsz, humoros-e vagy sem, ha alkalmatlan az apaszerepre és elherdálja a családi vagyont".

Szerencsére bejött

A kezdeti elhamarkodottság ellenére úgy tűnik, a házasság mégiscsak jó lépés volt. A sztár szerint ebben nem kis szerepe van az azóta kialakult önkontrolljának "Régen örökké drámáztam, de a férjem mellett meg kellett tanulnom visszafogni magam. Nem uralkodhatok kizárólag én a családban."

A jó házasság titka

A kétgyermekes anyuka arról is beszélt, mi szerinte a családi harmónia titka. "Meg kell tanulod bocsánatot kérni. Olyan helyzetekben is, amikor pontosan tudod, hogy neked van igazad. Így mindig nagyvonalúnak és érettnek tűnsz majd a férjed szemében".