Az énekesnő imád enni - főleg az ágyban -, emiatt viszont állandóan a súlyával harcol. Madonna bezzeg szívesen lenne "kis husi", neki azért kell állandóan edzenie, mert pasijai a kisportolt nőket szeretik.

Ágybanevés partedliben

A gömbölyű Mariah Carey imád az ágyban enni, és ehhez előszeretettel visel partedlit - írta az Ananova. A harmincöt éves énekesnő nem árult el igazi titkot azzal, hogy él hal az evésért, és ez meg is látszik rajta. Carey ezért elég sokat szenved a súlyával, és állítása szerint kemény edzésekkel kell magát formában tartania. "Nagyon hízékony vagyok, de nagyon gyorsan le is tudok fogyni. Nem akarok seprűnyél vékony lenni, de sajnos dolgoznom kell az alakomért. Ez ugyanis nem feltétlenül az erősségem". Az énekesnőtől azt is megtudhattuk, hogy bicepszei kidolgozottak, de ha egy kicsit felszed, egyből vasgyúró karjai lesznek. "A partedli pedig azért van, hogy ne egyem le magam. Úgysem lát senki. Így tök mindegy mi van rajtam" - avatott be mindenkit hálószobatitkaiba Carey.

Szeretne gömbölyűbb lenni

Madonna viszont nap, mint nap agyonkínozza magát, csak hogy férjének tessen. "Boldog lennék, ha akkora önbizalmam lenne, hogy megengedhessem magamnak, hogy kicsit kövérebb legyek. Olyan kis husi. De sajnos mindig olyan pasit nézek ki magamnak, aki a vékony, kisportolt nőket szereti." Az énekesnő legnagyobb bánata, hogy mindig olyan férfit választ, aki elvárja tőle, hogy vékony külseje mellett valóban sportos is legyen, így kénytelen naponta legalább három órát edzeni.

Hűvös férfikép

Madonna az Elle-nek adott interjújában azt is bevallotta, hogy a megfelelési kényszer egészen gyerekkoráig vezethető vissza: "Az életem nagy része arról szólt, hogy az apámnak szerettem volna megfelelni." Ő nagyon visszafogott és hűvös férfi volt, akinek nagyon nehéz volt kivívni a figyelmét." A pop királynőjéről az is kiderült, hogy pont ez vonzotta férjében is: Guy Ritchie férfias hűvössége.