horoszkóp

Madonna anya megbocsájtott Bon Jovinak

2006.01.27. 12:33
Jon Bon Jovi elnézést kért egy csípős megjegyzéséért Madonnától. A rockénekes korábban azt állította, hogy Madonna annyira népszerűségfüggő, hogy a gyerekeit is mindenhol mutogatja. A sértett anya elfogadta a bocsánatkérést.

A 43 éves, eleinte hosszú, később rövidhajú rocksztár azt kritizálta, hogy Madonna gyermekeivel parádézik filmpremiereken. Madonna erre azt válaszolta, hogy a kilencéves Lourdes és az ötéves Rocco még életükben nem voltak filmbemutatón. Az mindenesetre tény, hogy Madonna tavaly novemberben lányával jelent meg az új Harry Potter film bemutatóján.

Bocsánatot kér

Erre Bon Jovi bűnbánással reagált: elnézést kért Madonnától, hogy kétségbe vonta anyai minőségében, írja az imdb.com. "Inkább a nyelvembe kellett volna harapnom a Madonnáról szóló kommentárom közben. Bocsánatot szeretnék kérni, mert nem is ismerem őt" - jegyezte meg rockos őszinteséggel az énekes.

Jovi gyerekeit még nem látta senki

Jon Bon Jovi tavaly októberben így nyilatkozott: "Ezek a gyerekek még semmit nem is tettek, de már mindenki tudja, kik ők és hogy néznek ki. Én 22 éve nyomom az ipart, de az én négy gyerekemet még senki nem látta. A magánéletemet megtartom magamnak, és ez mindig is így volt" - mondta a rocker, akiről valóban nem sokat lehet tudni, és azzal is kilóg a sorból, hogy több mint húsz éve egyetemi szerelmével él boldog házasságban.

Elton John is bántja

A New York Daily News értesülései szerint Madonna szóvivője az énekesnő képviseletében időközben elfogadta a bocsánatkérést. "Ezt nevezem gentleman lépésnek" - jegyezte meg Liz Rosenberg szóvivő, majd hozzátette, hogy most már csak Sir Elton Johntól várnak bocsánatkérést, akinek egyik legkedvesebb szórakozása az, hogy Madonnán köszörüli a nyelvét.

A frissen házasodott Elton John akkor vesztette el Madonna szimpátiáját, amikor 2004-ben azt állította, hogy az énekesnő egyáltalán nem énekel, hanem csak playbackre tátog.