Noha Madonna cáfolta, hogy bármi is lenne közte és Alex Rodriguez, a New York Yankees játékosa között, az énekesnő és a sportoló feltűnően sok időt töltenek együtt, miután közös menedzserük révén megismerkedtek egy konditeremben. Rodriguez elment Madonna koncertjére, Madonna megnézte, hogy baseballoznak a nagyok, ráadásul esténként is összefutnak Madonna lakásán.

Hiába cáfolta Madonna, hogy a házassága tönkrement, és, hogy közte és az Alex Rodriguez nevű baseballjátékos között semmi sincs, tagadhatatlan, hogy nagyon sok időt töltenek együtt, és Rodriguez felesége is otthagyta valamiért a családját és az Egyesült Államokat is.

Rodriguez azután került közel Madonnához, hogy tavaly decemberben felkérte menedzserének Guy Osearyt, aki Madonna menedzsere is egyben. Aztán Guy Ritchie Revolver című filmjének bemutatójára Rodriguez a felesége nélkül érkezett és az estét Madonna és a menedzser társaságában töltötte. Aztán februárban Madonna segélykoncertjén is feltűnt a férfi.

Egy későbbi bulin Rodriguez felajánlotta Madonnának, hogy menjen el, nézze meg egy meccsét, majd áprilisban úgy igyekezett magára vonni az énekesnő figyelmét, hogy erotikusan akart vele táncolni egy klubban. Ekkor született meg egyébként Rodriguez gyereke, de a felesége a szülés után nem sokkal elhagyta a férjét csapongó életmódja miatt, amihez az is hozzátartozik, hogy korábban egy sztriptíztáncossal töltötte a napjait.

Alex Rodriguez

A gyerek születése után a sportoló a lakásán látogatta meg Madonnát, majd nála maradt estére is. Az Us Weekly egyik forrása szerint a portások mind furcsállották a látogatásokat Madonna lakásán, pláne, hogy olyan sokáig tartanak. A New York Daily News szerint, ha Madonna titokban akarja tartani ezt a kapcsolatot, akkor nem megy el júniusban végül Rodriguez meccsére, pláne nem a VIP páholyban ülve.

Rodriguez egyik sporttársa, Jose Cancesco, akinek Madonnával is volt viszonya még 1991-ben azt mondta, Rodriguez mindig is ilyen volt. Más férfiak feleségeit akarja elcsábítani, és ezzel a mostani próbálkozással meg egész egyszerűen csak az ő nyomdokaiba akar lépni.