Madonna hivatalosan nem válik

2008.07.07. 13:53
Madonna nyilatkozatban közölte hivatalosan a világgal, hogy közte és az Alex Rodriguez nevű baseballjátékos között semmilyen szerelmi kapcsolat sincs, annak ellenére, hogy rendszeresen találkoznak, valamint Rodriguez házassága is becsődölt valamitől a közelmúltban.

Madonna megelégelte, hogy állítólagos válásáról már mindenki nyilatkozott lassan őt kivéve, ezért úgy döntött, közleményben árulja el a világnak, hogy közte és a New York Yankees játékosa, Alex Rodriguez között semmi sincs, még akkor sem, ha állítólag nemrég a kabbalát is megismertette a sportolóval. Madonna a People magazinnak juttatta el közleményét, amiben ezt írja:

„A férjem és én nem tervezzük, hogy elválunk. Alex Rodriguezt Guy Osearyn keresztül ismerem, aki mindkettőnk menedzsere. Elvittem a gyerekeimet egy Yankees meccsre. Semmiféle romantikus kapcsolat nincs köztem és Alex Rodriguez között. Semmi közöm a házassága állapotához, vagy ahhoz, hogy milyen spirituális utat jár be”.

Alex Rodriguez, Madonna és Guy Ritchie

Madonna leendő válásáról akkor kezdtek el a pletykák terjengeni, amikor az énekesnő viszonylag sokat találkozott Alex Rodriguezzel, akinek nemrég ment tönkre a házassága, egyesek szerint pont Madonna miatt. Hiába mondta már a múlt héten is az énekesnő, hogy semmi sincs közte és a sportoló között, újabb nyilatkozatra volt most szüksége.

„Az évek során megtanultam, hogy ne vegyem nagyon komolyan a vádakat és azt a sok valótlan hírt, amik rólam terjengenek. Azt is értékelem, hoy az újságokat és az internetet olvasó emberek hogyan kezelik egynek és ugyanannak a fikciót és a tényeket.