horoszkóp

Megvan Madonna ikertestvére: a lánya

2009.04.16. 17:00
Madonna legnagyobb lánya, a 12 éves Lourdes pontosan úgy öltözködik és úgy is néz ki, mint az anyja 20 éves korában. A ruházati hasonlóság eddig is feltűnő volt, de most, hogy Madonna egyik első aktsorozatát kiállítják az Egyesült Királyságban, újra előtérbe kerültek a 30 évvel ezelőtti képek, így mindenki maga győződhet meg a hihetetlen hasonlóságról. Ugyanaz a haj, szem, arc, száj.

Amikor először megláttuk a Madonna lányáról, Lourdesról készült márciusi képeket, amiken neonzöld nadrágban, rózsaszín kabátban, fekete, fehér fűzős csizmában és iszonyú idétlen szemüvegben van, a piros kockás sálról nem is beszélve, két dolog ugrott be. Egyrészt, hogy az Apafej című filmben bemutatott nevelési módszer, miszerint a gyerek azt csinál, amit akar, pontosan úgy öltözködik, ahogy akar, legyen az búvárruha, vagy medvejelmez, létezhet a valóságban is. Másrészt, hogy a 12 éves Lourdes egészen pontosan ugyanolyan felkavaró stílusban öltözködik, mint a kedves anyuka a nyolcvanas években.

Most viszont, hogy az Egyesült Királyságban kiállítják Martin Schreiber 1979-es fotósorozatát Madonnáról, és ennek köszönhetően a lapokat ellepték a 30 évvel ezelőtti fotók, nyilvánvalóvá vált mindenki számára, Lourdes nemcsak úgy öltözködik, mint az anyja, hanem pontosan ugyanúgy is néz ki. Örökölte Madonna haját, arcát, száját, szemét, tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.

Nézzen klónokat! Klikk!

A ’79-es fotókért Schreiber mindössze 30 dollárt (kb. 6500 forint) fizetett az akkor még modellkedésből élő énekesnőnek, aki rövid ideig a barátnője is volt. Később az a 30 dollár nagyon jó befektetésnek bizonyult. „1985-ben megütöttem a főnyereményt, Madonna a Time magazin címlapján volt, nekem meg volt róla egy csomó meztelen képem. Miután tárgyaltam a Playboy-jal és a Penthouse-zal is, eladtam a képeket a Playboy-nak, amik meg is jelnetek az 1985-ös szeptemberi számban. Akkora sikert és pénzt hozott, hogy 3 évig jól éltem belőle” – nyilatkozta a fotós a Daily Mailnek.

A Daily Mail cikke alapján Madonna és Lourdes, ha akarná, hordhatná ugyanazokat a ruhákat, mert az énekesnő annyira odafigyel arra, hogy mit eszik, és olyan szigorú diétán tartja magát, hogy nagyjából akkora, mint a 12 éves lánya.

Lourdest, annak ellenére, hogy az utóbbi hónapokban elkezdett meglehetősen feltűnő darabokat hordani, és rendszeresen megjelenik azokon a díjátadókon, ahol az anyja, Madonna tudatosan igyekszik távol tartani a celebvilágtól és a showbusiness-től, mert még túl fiatalnak tartja.

Ha Madonna képei felkeltették az érdeklődését, erre egészen komoly galériákat talál a kezdetektől a napjainkig.