horoszkóp

Öccse törölgette Madonna meztelen testét

2008.07.21. 20:50
Christopher Ciccone gőzerővel reklámozza könyvét, amiben nővéréhez fűződő esetenként bizarr viszonyáról ír. A férfinak sok megaláztatást el kellett tűrnie, amikor testvére alkalmazásában állt, hogy Guy Ritchie egy homofób barom, de Madonnát ez nem igazán érdekli, valamint azt is, hogy a házaspár szinte csak a Kabbaláról tud beszélni. Szerinte Sean Penn az énekesnő nagy szerelme, és hogy Madonna ma már szégyelli Ingrid Casares-t, leszbikus barátnőjét.

Mint azt már korábban is említettük, Madonna öccse könyvet írt híres testvéréhez fűződő viszonyáról. A Daily Mail azóta több részletet is közölt, és a szerző több televíziós műsorban is mesélt az érdekesebb mozzanatokról. Íme egy-két érdekes információ a Life With My Sister Madonna című botránykönyv és a Christopher Ciccone-val készült interjúk alapján:

Sanyarú gyerekkor? A fenét!

A fivér szerint Madonna szívesen színezi ki élettörténetét. Így például az sem igaz, hogy amikor New Yorkba érkezett, csupán egy pár balettcipője és 35 dollárja volt. "Nem egy elveszett, magányos és éhező gyermek volt, hiszen a zsebében volt elég pénz, volt, akihez bátran fordulhatott" - írja Christopher Ciccone, aki szerint a múlt elferdítésének talán köze lehet ahhoz, hogy testvére Sean Penn, majd Guy Ritchie mellett kötött ki. "Mindketten középosztálybeli családból származnak, de előszeretettel állítják be magukat kemény utcagyerekként. A nővérem is ilyen játszmát játszik".

A két testvér

A férfi hosszan ecseteli, hogy éveken keresztül volt nővére lábtörlője. Amikor éppen öltöztetői minőségben dolgozott neki, akkor többek között az is a feladatkörébe tartozott, hogy letörölgesse az izzadtságot Madonna meztelen testéről, vagy el kellett tűrnie, hogy nővére a tenyerébe köpje a köhögéscsillapító szirupot. "Nem tudom, hogy mivel érdemeltem ki ezt a szörnyű bánásmódot" - panaszkodik Ciccone, akit állítólag Madonna kínált meg először fűvel és extasy-val, valamint ő vitte le először egy melegbárba. Mint kiderült, mindketten egy autó hátsó ülésén vesztették el a szüzességüket, és mindkettejük első szexpartnerét Russelnek hívták. Ciccone szerint jellemző, hogy míg Madonnát egy Cadillacben tette magáévá fiúja, neki egy Datsun jutott - írja a Time.

Madonna és Christopher Ciccone

Sean Penn, a nagy szerelem

Madonna soha nem tette túl magát első férjén - írja az öccs, aki meg van győződve arról, hogy Sean Penn az énekesnő nagy szerelme. Christopher Ciccone a színésszel lényegesen jobb viszonyt ápolt, mint Guy Ritchie-vel. A két férfi állítólag még vérszerződést is kötött. Az énekesnő egy másik híres pasijáról, Warren Beatty-ről csak annyi derült ki, hogy egyszer átkutatta barátnője szemetét röviddel azelőtt, hogy szakítottak.

Ingrid Casares, a leszbikus barátnő

Madonna és Ingrid Casares 1991 szilveszterén találkozott először. A kissé fiús lány akkor éppen Sandra Bernharddal járt. Bár testvére soha nem árulta el, hogy volt intim viszony köztük, Christopher Ciccone a következőket írja könyvében: "Amíg Madonna feleségül nem ment Guyhoz - Ingird elárulta, hogy nem kedveli őt - ő volt a férfi Madonna életében. Bár úgy néz ki, mint egy fiú, mivel mégis csak egy nő, szívesen vesz részt olyan csajos programokban, mint a közös manikür, vagy valamilyen kozmetikai kezelés. Ráadásul nagyon diszkrét, ami kiemelt fontossággal bír Madonna számára."

A másik ok, amiért az énekesnő nagyon kedvelte barátnőjét, hogy Ingrid Casares mindig egyetértett vele, vagyis úgy tett mintha. "Egy kaméleon, soha nem konfrontálódik, tudja, hogy mit kell kérdezni és hogyan kell válaszolni, tudja, hogy Madonna mit akar hallani" - írja Ciccone, aki hozzáteszi, mivel Casares gazdag szülők gyermeke, ezért nincs szüksége barátnője támogatására, és társasági emberként mindig tájékozott a legújabb pletykákat illetően, amiket természeten azonnal továbbít Madonnának.

Guy Ritchie, a homofób sógor

Christopher Ciccone meg van győződve arról, hogy az angol rendezőnek köszönhetően romlott meg véglegesen a viszonya testvérével. A férfi még az esküvőre sem akart elmenni, de mivel az énekesnő tartozott neki, mégis jelen volt. Madonna öccse szerint sógora legszívesebben akkor kérkedik azzal, hogy a női nemhez vonzódik, amikor egy meleg férfi - példának okáért ő - a közelben van. Kitűnő példa erre a barátok és a család számára rendezett vacsorák az esküvő előtt, amikor is Ritchie barátai rendre elsütöttek egy-egy homofób poént köszöntőbeszédjükben. Ciccone saját beszédében vágott vissza. "Ha valaki le akar feküdni Guy-jal, akkor a szobámban megtalálja". A teremben állítólag mindenki nevetett, egyedül Madonna nem értette, hogy miről is van szó. Christopher Ciccone egy olyan esetet is megemlít, amikor Ritchie meg akarta ijeszteni azzal, hogy pár centire a lábától hajtott el kocsijával.

Csak a Kabbala

Az énekesnő öccse szerint testvére és Guy Ritchie szinte csak a zsidó miszticizmusról tud beszélni, ha véletlenül másra terelődik a szó, már nem tűnnek olyan érdeklődőnek. Hozzátette, amióta a sztár ilyen intenzíven érdeklődik a Kabbala iránt, azóta főként olyan emberekkel veszi körül magát, akik szintén magukénak vallják ezt a tant. Akik számára pedig ismeretlen a zsidó miszticizmus, azokat megpróbálja megtéríteni. Ciccone állítása szerint tévednek azok, akik azt gondolják, hogy Guy Ritchie-t nem érdekli a téma, vagyis ezek szerint nem igazak azok a pletykák, hogy Madonna és a rendező viszonya azért romlott meg, mert Ritchie-nek elege lett a Kabbalából.

Utóhang

A DigitalSpy információi szerint Christopher Ciccone fejében az is megfordult, hogy esetleg egy valóságshow keretében is megmutatja, hogy mennyire sanyarú a sorsa egy híres ember rokonának. "Emailben továbbra is kommunikálunk, de nem beszéltünk a könyv megjelenése óta. Egy héttel azelőtt, hogy a boltok polcaira került volna, küldtem neki egy levelet. Az édesapánknak elmondta, hogy nagyon dühös. Egy későbbi levélben leírtam, hogy szeretem, és hogy szándékosan soha nem bántanám meg. "A kissé feszült viszony ellenére Christopher Ciccone úgy érzi, meg kellett írnia a könyvet "Ez a könyv rólam szól és arról, hogy én hogyan látom a történteket. Szerintem nem szúrtam hátba a nővéremet. Remélem egyszer újra barátok leszünk" - tette hozzá a férfi, aki a BBC-nek elmondta, ezért most írta meg a könyvet, és nem akkor, amikor együtt dolgozott nővérével, mert csak most állt össze fejében az egész történet, és most már kellő távolságból tudja szemlélni a múlt eseményeit.