A kiszivárgott hírek szerint az énekesnőt legújabb turnéján villamosszékbe ültetik majd, miközben egy nagy videoképernyőn az iraki háborúban meggyilkolt áldozatok fotói peregnek. A háborúellenes protest azért jól megfér a leszbikus flörttel, és az is kiderül, hogy az énekesnő gombnyomásra sír.
Madonna állítólag eddigi legmegdöbbentőbb színpadi show-ját tervezi most induló Re-Invention turnéjához, írja az Ananova. Az énekesnő most végzi az utolsó simításokat a több mint 1 millió fontba (közel 377 millió forintba) kerülő produkció tervein, ami nem szűkölködik majd az extravagáns show-elemekben, és arra számítanak, hogy legalább annyira felkavarja majd a közvéleményt, mint annakidején a Blond Ambition turné, vagy az Egy ágyban Madonnával című film.

Villamosszék, leszbi flört és könnyek

Tekintse meg képeinket!
Az American Life színpadi verziója valódi háborúellenes tiltakozás lesz: a hulló bombák hangjait az Afganisztánban és Irakban harcoló amerikai alakulatok híradófelvételeivel és az áldozatok holttesteiről készült fotókkal festik alá. A show része lesz ugyanakkor egy már-már elvárt leszbikus szerelmi jelenet az egyik tangótáncosnővel, a Papa Don't Preach alatt pedig hiányos öltözetű terhes nők parádéznak majd a színpadon. Az Evita című musical Lament című dala után a színpad teljes sötétségbe borul, majd hirtelen tűzijáték kezdődik, a nézők pedig ennek fényénél pillanthatják meg a villamosszékbe szíjazott énekesnőt. Madonna John Lennon Imagine című számát is előadja majd, állítólag éhező gyermekekről készült fotók előtt zokogva.

Nem tetszik Izraelnek a missziós hevület

A turné jövő hétfőn indul Kaliforniában, és augusztusban érkezik a kontinensre. Madonna köztudottan a zsidó kabbala tanainak követője, és szóvidője szerint nagyon szeretett volna Izraelben is fellépni, de a legújabb hírek szerint ez mégis elmarad. "Tudom, mennyire fontos lett volna neki ez a koncert, de tekintettel az ottani politikai helyzetre, túlságosan kockázatos lett volna ilyen mélyen bemerészkedni arra a területre" - mondta el szóvivője, Liz Rosenberg a The Scoop-nak.

Más források szerint azonban egyéb okai is lehetnek a koncertek lemondásának: "az izraeli vallási vezetők nem nézik jó szemmel azt, ahogy Madonna a kabbalához viszonyul" - nyilatkozta Rick Ross valláskutató. "A vallásos izraeliek sokkal visszafogottabbak, ha a hitük kinyilvánításáról van szó, Madonna misszionárius lendülete számukra kicsit visszatetsző. Ilyen megítélés esetén egy koncert Izraelben, hogy úgy mondjam, botrányos is lehet."