Az énekesnő a Grammy-díjátadón animált gorillákkal lépett színpadra, majd beugrott egy gyors műtétre egy Los Angeles-i klinikára. Férje eközben Londonban vigyázott a gyerekekre, de a házasságuk, köszönik, rendben van.

Madonna az elmúlt héten egyedül repült Los Angelesbe, hogy részt vegyen a Grammy-díjkiosztón. Az énekesnő férje, Guy Ritchie nélkül érkezett, fellépett a Gorillas nevű, rajzolt tagokból álló zenekarral közösen, majd sietősen távozott. Mint most kiderült, kevéssé bulis kedve egy sérvműtétnek volt köszönhető, amelyen pár órával azelőtt, egy helyi klinikán esett át.

Magányos, sápadt, csendes

Egy amerikai lap szerint a Los Angeles-i Cedars Sinai kórházba jelentkezett be, és szemtanúk szerint amikor pár órával később távozott, rendkívül sápadt volt és nem volt étvágya. Orvosszakértők szerint a sérvműtét az egyik legegyszerűbb műtét, a páciens már pár órával később jól érzi magát. Madonna azonban a New York Post szerint még napokkal később is megviseltnek tűnt: amikor a Los Angeles-i Kabbala Központban járt, még mindig sápadt és étvágytalan volt, sőt még a közös étkezések utáni imádkozást sem vezette le, pedig ő szokta - mondta el egy bennfentes, aki szerint az énekesnő "szokatlanul csendesnek tűnt".

Cáfolják a házassági válságot

A brit zenei díjak szerda esti átadójára azért valamelyest már összeszedte magát: ezen már férjével együtt vett részt, hogy ő adja át a legjobb angol albumnak járó díjat a Coldplay zenekarnak, és átvegye a sajátját. A pletykák szerint Ritchie a Grammy-kiosztóra azért nem kísérte el feleségét, mert a pár kapcsolata épp válságos időszakát éli. A férj ugyanis erősen zokon vette, hogy a tavaly új albummal jelentkező felesége az elmúlt időszakban túl sok időt töltött menedzsere, Stuart Price társaságában.

Ötpercenként telefon

Ritchie a brit díjátadón azonban cáfolta a házassági válságot: mint elmondta, csak azért nem kísérte feleségét múlt héten Los Angelesbe, mert neki kellett vigyáznia a két gyerekre. A Radio 1-nek adott interjújában megértő férj és apa képét mutatja: "Nekem a gyerekekkel kellett lennem. Ő ugyan nem nyert semmit ott, de tudtam, hogy fontos neki, hogy ott legyen". A 47 éves énekesnő szintén házasságuk csodás voltát bizonygatta Ellen Degeneres talkshowjában: "Nagyon kevés időt töltünk egymás nélkül, és akkor is ötpercenként hívjuk egymást telefonon. Mindketten rengeteget dolgozunk, szóval ez nem egyszerű. De a leghosszabb idő, amit külön töltöttünk, két hét volt, és ennek már öt éve".