Elton John már régóta jóbarátja Madonnáéknak, és mivel december óta már házas is, így minden adott hozzá, hogy saját példájából kiindulva segítő tanácsokkal lássa el az énekesnőt és férjét.

A friss házas Elton John felajánlotta Madonnának, hogy nagyon szívesen tart házassági tanácsadást neki Guy Ritchie-vel felmerült válságában. Bár az énekesnő és férje cáfolták, hogy bármi probléma volna köztük, Madonnának egyedül kellett részt vennie múlt héten a Grammy-díjátadón: férje arra hivatkozott, hogy neki otthon kellett maradnia vigyázni a gyerekekre, de ez azért a sztárvilágban is előszeretettel alkalmazott dadák, asszisztensek és egyéb személyzet számát ismerve nehezen hihető.

Karrier vs család?

Sir Elton és házastársa, David Furnish régi barátai az énekesnőnek és férjének. A 43 éves Furnish a Mirror című angol lapnak elmondta: "Mostanában gyakran beszélgettünk Madonnával. Guyjal együtt közeli barátaink. Mindkettejüknek nehéz dolga van: egyszerre kell nagyon keményen koncentrálniuk a karrierjükre és a kapcsolatukra. Elton és én abszolút megértjük a helyzetüket, de ha most nem figyelnek oda kellően, a kapcsolatuk ezt visszafordíthatatlanul megszenvedheti. Ugyanakkor arra is oda kell figyeljenek, hogy emiatt ne adják fel azt, amit szeretnek csinálni. Ha megtalálják az egyensúlyt, akkor működni fog".

Fő az egyensúly

A filmproducerként is dolgozó Furnish tudja, miről beszél, mert maga is hasonló helyzetben van: munkái miatt mostanában ő is keveset találkozik az 58 éves párjával, akivel decemberben házasodtak össze. Az Elton John Aids Alapítvány igazgatójaként is dolgozó Furnish bevallotta: "Csodás volt az esküvő és a nászút, de az elmúlt két hétben én is alig láttam Eltont, mert annyira lefoglaltak az Aids-jótékonysági események és a saját projektjeim. A párok meg kell hogy találják a kompromisszumot az életükben. Madonnának és Guynak ezt kell szem előtt tartania, csak így sikerülhet."