horoszkóp

Rúzsa Magdi egyre többször vesz fel kiskosztümöt

2008.05.10. 13:33
A Megasztár-győztes immár "okosabb lázadónak" tartja magát, aki szándékosan tolja elegánsan a rock and rollt.

"Igen, átalakultam, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen megváltoztattam a ruhatáram" - nyilatkozta az énekesnő a Blikknek. A bulvárlap arra figyelt fel, hogy az egykori Megasztár-győztes átalakítja ruhatárát és megjelenését.

"Ez nálam még mindig hangulat kérdése, persze ha meg kell jelennem egy komolyabb rendezvényen, akkora oda nem mehetek úgy, mint egy fellépésre" - mondta Rúzsa Magdi.

Ilyen volt régen. Képek.

A bulvárlap emlékeztet rá, hogy 2006-ban, a Megasztárban Rúzsa még kopott farmert és ujjatlan felsőt viselt. Mostanában viszont egyre többet látni kiskosztümben, sőt a Blikk a cikk címében egészen odáig merészkedik, hogy a Kishegyesről származó énekes divává alakulását befejezett folyamatként, tényként kezeli.

Rózsa azonban szükségesnek tartotta ismételten hangsúlyozni: "Nagyon hangulatember vagyok", majd hozzátette: megjelenésének azért létezik egy állandó eleme, ez pedig az erős smink. "Annyi trükköt lestem el a Megasztár alatt, hogy már teljesen önállóan készítem, még a Csináljuk a fesztivált felvételére is én csináltam."

Óhatatlanul felvetődik a kérdés: vajon lehet-e ilyen módon "megcsinált" az egykor topis, hangulatai által vezérelt sztár, és ez nem vezet-e paradox következményekhez?

A válasz meghökkentő, Rózsa ugyanis kijelentette: "Okosabb lázadó vagyok. És egyébként is, attól, hogy valaki a rockzenét szereti, még lehet nőies."

"Én szándékosan tolom elegánsan a rock and rollt" - mondta az énekesnő a Blikknek.