"Felgyorsították a szívemet kétszáztízre és megsokkolták árammal" - foglalta össze a Velvetnek ValóVilág Majka a szívritmuszavarával kapcsolatos beavatkozás lényegét.
"Fáradt vagyok, alig aludtam az éjjel és kissé el is vagyok keseredve, mert csak félig sikerült a beavatkozás" - mondta a Velvetnek szomorú hangon Majka. Álmatlanságát nem a kórházi szoba többi betege jelentette, ugyanis a realityshow-szereplő már akkora sztár, hogy magánszobában élvezhette a gyógyítás örömeit: "saját magamra és a többiekre való tekintettel külön szobába tettek" - mesélte.

Megfulladt volna

"Fulladtam és kézzel tapintható szívritmuszavarom volt, össze-vissza vert a szívem, néha gyorsan egymás után négyet, azután egyet sem" - sorolta betegségének dramatikus tüneteit a tévés, amelyek a két napos, nagy sajtóvisszhangot kapott kórházi tartózkodáshoz vezetett. Majka vizsgálatát horrorfilmbe illő jelenetként képzelhetjük el, ugyanis ahogy mondta: "a lábamon keresztül áramot vezettek a szívembe, hogy mesterségesen előidézzék a szívritmuszavart".

Azonban a mondernkori Frankenstein-történet sikertelenül zárult,

az áramütéses próbálkozások ellenére a másfél órás vizsgálat során Majka szíve nem produkálta a ritmuszavart.

A Majka-fanok mindezek ellenére megnyugodhatnak, ugyanis a 25 éves fiatalember szívében "a szervi rendellenességet más vizsgálatokkal, szívultrahanggal és MR vizsgálatokkal kizárták, valószínűleg a stressz okozta a tüneteket".

Majka szereti megmondani az asszonynak mi a feladata

Majka barátnője, a freshes Andrea Budapesten maradt, nem kísérte el kedvesét a Pécsi Szívklinikára. "Mondtam neki, hogy maradjon otthon, ráadásul volt is dolga Pesten. Egy barátom jött el velem" - magyarázta Majka. Kérdésünkre, amely arra irányult, vajon Andrea mindig azt csinálja-e, amit ő mond, így reagált: "Nem, de hát ez az én műtétem volt".

A Dopeman-Majka ügy, Majka szemszögéből
Megragadva az alkalmat, hogy Majkával beszélhetünk, Dopemannal való kapcsolatáról is érdeklődtünk. "Vele ellentétben nem gondolom, hogy Klicskó lennék. Egyszerűen folytatni akarom a zenei karrieremet, nem akarom cserben hagyni a közönségemet. Viszont ha nem megyek el a meccsre, Dopeman lehetetlenné teszi a további lehetőségeimet. Három éves, három lemezre szóló szerződés köt hozzá és amikor fel akartam bontani a megállapodást, Dopeman akkora, milliós összeget mondott, amit képtelen lennék kifizetni. És csak abban az esetben viszi le ezt az összeget, ha elmegyek a meccsre és megmérkőzöm vele" - foglalta össze a történéseket.