A repper lenyúlta a rádiós nőjét, akiről senki nem tudja vajon tényleg a nője volt-e. Most viszont már Majkával jár, akit Harsányi gerinctelennek tart.

Majka összejött a Bajkeverőkből, és Harsányi Leventével folytatott szerelméről elhíresült Debreczeni Zitával. Az ózdi hős tehát újra szerelmes, ami már ráfért, mivel a Barátok közt Kiss Ramónájával már közel két éve szakított.

Nézze meg képeinket!

Nem örül azonban ennek a hírnek Harsányi Levente, aki már a pelenkát is majdnem megvette, mikor rájött, hogy őzikeszemű kedvese egy másik bajkeverővel csalja. Ez még tavaly augusztus magasságában történt, a fiatalok akkor könnymentes búcsút mondtak egymásnak. Év elején aztán felröppent a hír, miszerint kibékült az exaszfaltbetyár és rózsaszín buszban topless utazgató csaja, ám ezt az állítást már a Velvet is kacsának tartotta.

Az igazságot persze csak az érintettek tudják, ám Debreczenit nem tudtuk elérni, mivel külföldön tartózkodik. Azt sajnos senki nem tudja, hogy hol: a lapok Olaszországot, az új szerető pedig Angliát említi.

Majka és a magány

Majka hosszas nógatásra megszólalt, és közölte lapunkkal, hogy a hír igaz. "Együtt vagyunk és jól érezzük magunkat. Ő most Londonban van, nekem meg marad a pornócsatorna, hiszen nem akarom megcsalni" - mondta - "Én nem tudom, hogy alakult a kapcsolata a Leventével, de az biztos, hogy mikor mi összejöttünk már nem jártak. Biztos ideges rám, pedig igazából nincsen rá oka."

A duzzogó harmadik

Klikk a képre!

Harsányi nem rejtette véka alá gondolatait, a Blikkben legerinctelenezte Majkát, és közölte, hogy az embereket a tetteik minősítik. Majka nem érti a felháborodást: "Mondom, már szétmentek, mikor összejöttünk, a nyilatkozata inkább őt minősíti. Azt mondja: felhívtam ezt az ózdi gyereket, hát ennél szarabb pesti dumát még nem is hallottam."

Nagy a valószínűsége tehát, hogy arról, hogy ők újra járnak csak maga Harsányi tudott, bár Debreczeni sem a hűség mintaképe, és Majkáról is szárnyra kaptak pletykák annak idején, hogy csalja Kiss Ramónát egy női Dennis Rodman-hasonmással, ám ezt akkor az érintettek cáfolták.

A két sztár barátságának tehát feltehetően vége, pedig Majka, Harsányi és Nacsa január végén még versenycsajozást hirdetett, aminek egyetlen lényege a skalpszerzés volt. Lehet, hogy a rádiós ezzel próbálta visszacsábítani bajkeverő excsaját, akinek azonban inkább kellett az ózdi valóságshow-sztár.