horoszkóp

Majka megfizet a jogsi nélküli vezetésért

2006.01.19. 12:05
Már ötödszörre kapták el jogosítvány nélkül Majoros Pétert, mégis mindössze nyolcvanezer forintra bírságolták. Ha továbbra is megsérti a törvényt, le is csukhatják.

Sört is ivott

Az ózdi rapper őszinte megbánást tanúsított dr. Fekecs Beáta bírónő előtt, és beismerte, hogy tavaly szeptember 29-én hajnali háromnegyed ötkor engedély nélkül vezetett egy kisbuszt – számolt be e Blikk. A rendőrök az angyalföldi Lomb utcában állították meg ekkor. Majka ennél az esetnél azt is beismerte, hogy egy filmforgatás helyszínéről hazafelé tartva megivott két sört is, de ezt a vérvizsgálat később nem mutatta ki.

Most már akar jogsit

Majka

Majka szerdán drapp pólóban, szőrmegalléros dzsekiben, láncos farmerben érkezett a tárgyalásra ügyvédje társaságában. Majka azt is elismerte, hogy soha nem is volt jogosítványa, de most már gondolkozik azon, hogy szerez egyet. A pulpitus előtt állítólag bűnbánó tekintettel mondta azt a bírónőnek, hogy tudja, hogy sok ártatlan ember életét veszélyeztette ezzel, és hogy ez így nem mehet tovább.

Jól vigyázzon

A bírónő röpke húszpercnyi tárgyalás után nyolcvanezer forintos bírságot ítélt meg Majkának, aztán hazaengedte. Előtte azonban figyelmeztette, hogy többszörös visszaesőkkel szigorúbban jár el a bíróság, úgyhogy többet ne csináljon ilyet, mert akár elzárással is büntethetik majd ezek után. Majka két függőben lévő ügyénél elképzelhető, hogy a rendőrség nem adja tovább az ügyet a bíróságnak, hanem maguk döntenek a jogosítvány kiadásának időpontjáról – írja a Blikk.

Lajstrom

Majka, mióta ismerjük arcát (2004, ValóVilág), többször lebukott már, hogy jogsi nélkül vezet járműveket. 2004-ben tizenötezer forintra büntették, 2005-ben pedig Ózdon ötvenezret bírságot róttak ki rá. A másik két ügye még mindig folyamatban van az illetékes rendőrkapitányságoknál. Majoros Péter tehát eddig összesen száznegyvenötezer forintot fizetett már ki ilyen ügyekre, és függőben levő ügyei is biztos sokba fognak még kerülni. Az előző hasonló ügye miatt 2006. február 8-ig el is tiltották az autóvezetéstől.