Majka új barátnője Kiss Ramóna

2004.04.21. 15:31
Majka és Kiss Ramóna, a Barátok Közt sorozat Szentmihályi Zsófija hosszas titkolózás után most nyíltan vállalják kapcsolatukat. A két RTL Klub-os dolgozó három hete randevúzgat titokban, és mindeddig cáfolták a kapcsolatukról szóló pletykákat.
Bár a bulvárlapok már egy ideje az új kapcsolatról cikkeznek, Majoros Péter és Kiss Ramóna egészen keddig tagadta, hogy egy pár lennének. Kedden azonban az RTL Klub Találkozások című magazinműsorában elismerték, hogy már egy ideje együtt járnak. "Nem azért tagadtuk, mert rejteni valónk lenne bárki előtt is, úgy gondoltam, hogy ezt a kapcsolatot megőrizném a nyilvánosság elől. Hát eddig sikerült, tehát három hétig" - mondta Majka.

Titkos szerelem

Az RTL Klub műsorvezetője a Blikknek úgy fogalmazott: eddig a bulvársajtótól félve tagadták le az alakuló kapcsolatot. A Barátok közt Zsófiját és Majkát ugyanis már sokszor látták együtt, de amikor az újságírók rákérdeztek, mindketten a vállukat vonogatták, és tagadták, hogy bármi is lenne köztük. "Számomra ez egy vicc, az egész cikk egy kitaláció. Azon kívül, hogy egy tévécsatornánál dolgozunk, semmi közünk nincs egymáshoz" - jelentette ki Majka a vasárnapi Mai Napban, egy őket összehozó írásra reagálva.

Ramóna a Színes Mai Lapban tagadott, és kijelentette, hogy semmilyen gyengéd szál nem fűzi az ózdi rapperhez.

Nem nyilatkoznak

Most azonban már nem tagadnak semmit, előléptek a titkolózásból. A bimbózó kapcsolat körülbelül egy hónapja tart, és három hete fordult komolyabbra - nyilatkozták a Mai Napnak. Majkát megkerestük telefonon, de nem kívánt beszélni Ramónához fűződő viszonyáról, mivel kizárólagosságot ígért az egyik bulvárlapnak. Mint mondta, jövő hét végéig nem nyilatkozhat egyik sajtóorgánumnak sem.

Ramónának nemrég ért véget egy három éves kapcsolata. "Petivel egy partin találkoztunk, és nagyon jó benyomást tett rám" - mondta el a 19 éves lány a Mai Napnak. "Abszolút más, mint a képernyőn. Nem is olyan nagy dumás." A titkolózással kapcsolatban elmondta: "Nem akartuk eltitkolni, csak még annyira friss, hogy nem lenne jó, ha pár hét múlva már a szakításunkról cikkeznének a lapok." Majka is hasonlóan vélekedik: "Amíg az ismerkedés szintjén tartottunk, nem akartuk nyilvánosságra hozni a kapcsolatot." A kapcsolat komolynak ígérkezik, az ifjú színésznő ugyanis már a szüleinek is bemutatta új barátját.