horoszkóp

Majka barátnője sztriptíztáncosnő volt

2008.01.31. 15:47
Majoros „Majka” Péter barátnője, Zana Katalin a 2005-ös Playmate-választás egyik döntőse sztriptíztáncosnőként kereste kenyerét, mikor összejött a rapperrel. Majkát egyáltalán nem zavarja a lány múltja, sőt többre tartja a sztriptíztáncosokat, mint azokat a lányokat, akik gazdag férfiak oldalán keresik a boldogulásukat.

Majoros Péter nagyjából öt hónapja van együtt Zana Katalin egykori Playmate-jelölttel, kapcsolatuk a Hot! magazin szerint komoly. A kapcsolat nem titkos, csak Majka nem akarta nagydobra verni.

A lap érdekes fotókra bukkant az interneten, amelyeken Majka kedvese a Partyzoo.hu oldalán látható ruha nélkül, tejszínnel a mellei között, meztelenül egy fiatal férfi ölében. A képek akkor készültek, amikor egy buliban éppen sztriptízshow-t adott.

A magazin megkereste Majkát, aki elmondta, nem szégyelli, hogy barátnője sztriptíztáncosnő volt, mert többre tartja a sztriptíztáncosnőket, mint azokat a lányokat, akik csak azért vannak együtt gazdag férfiakkal, hogy „rendben legyen az életük”.

Aztán ő is megemlítette az egyik legújabb magyar legendát, a híres magyar modellek dubai, szaúd-arábiai, angliai kurválkodását, mert náluk meg még a pénzéhes nőknél is többre tartja a sztriptíztáncosokat.

A Partyzoo.hu szeptemberi erotikus partijáról videófelvétel is készült

„Úgy gondolom, nincs a fotókon semmi olyan, amitől nekem rosszul kellene éreznem magam” – fejezte be a beszélgetést Majka.