horoszkóp

Görög Zita a cápák közt

2004.09.25. 12:06
Görög Zita forrónadrágban ismerkedett a bohóchalakkal, a Megasztárból megismert Nagy Edmund viszont a kádban aludt a Napköztársaság megalakulásának tiszteletére.
A Napköztársaság frissen megalakult kormányának elsőként az időjárással gyűlt meg a baja: a Dreher játékának nyerteseit és a TV2 sztárjait özönvízszerű esőzés fogadta Maléban. A társaság ronggyá ázott az alatt az öt perc alatt, amíg elért a hajóhoz: Görög Zita copfjából, barna, hosszú ujjú felsőjéből, Gianni pólójából csavarni lehetett a vizet. Nagy Edmund köldökig kigombolt ingben dacolt a monszunnal. Neki legalább a haja nem lett vizes, a mellszőre annál inkább.

Az őslakosok közt

Tekintse meg képeinket!
A köztársaság helyszínéül szolgáló, 160x160 méteres sziget a könnyen megjegyezhető Veligandu Huraa névre hallgat, ám az európaiak kedvéért Palm Tree Island néven is ismeretes. Őslakosai a polgárok érkezése előtt madarak, remeterákok és hüllők voltak. A sziget legérdekesebb állata egy repülőróka: a nagyjából macska méretű állat úgy fest, mintha egy nagyméretű, fekete denevér testére egy vörös szőrű kutya fejét ültették volna szakképzetlen sebészek. Kentaursága azonban a legkevésbé sem zavarja ezt a denevért: cikkünk írásának időpontjában épp a sziget legmagasabb fájáról próbálta leenni az összes gyümölcsöt.

Az első esti államalapító buli nemcsak a polgárokat viselte meg, hanem a minisztereket is. "Az Edmund a fürdőkádban aludt!" - újságolta reggel Gianni, aki ma béna turistának öltözött: napszemüvegben, hónaljig felhúzott rövidnadrágba tűrt pólóban és fényképezőgépet lobogtatva érkezett az étterembe. Később igazított ruházatán, és barnasági versenyt hirdetett: mediterrán génjei azonban olyan előnyt adnak neki, hogy legfeljebb Kandech Evelyne tudná lekörözni. Ő azonban csak ült egy asztalnál, és mosolygott: sejtette, hogy nem ezen múlik a dolog.

Tenger és eső

Klikk a képre!
A sziget újsütetű polgárait és minisztereit a zuhogó eső sem akadályozta meg abban, hogy bemenjenek a tengerbe, amely kicsit hidegebb, mint tegnap: 27 fokos. Görög Zita a Sportuszodából már ismerős, türkizkék-barna szín-összeállítású, retro forrónadrágos fürdőruhában ismerkedett a bohóchalakkal és az öbölben úszkáló két hetven centis szirticápával.

Az elegáns szürke, hátuszonyuk hegyén fehér foltot viselő cápák nem is sejtik, milyen aggodalmat okozott jelenlétük a polgároknak. Pedig nagyjából annyira veszélyesek, mint az ösvényeken kószáló, rekedtes hangon ordibáló gázlómadár. A Napköztársaság Szépe nem riadt meg a tenger lakóitól, sőt a tervek szerint holnap reggel búvárkodni is fog, ahova a Velvet riporterei is elkísérik.