Kézen fogva múlatta az időt egy nyíregyházi szórakozóhelyen a Nagy Ő című műsorból ismert Molnár Anikó és a Szerencsekerék egykori házigazdája, Klausmann Viktor. Bochkor Gábor volt barátnője a Velvetnek elmondta, szeretné, ha végre nem írnának a magánéletéről.

Értesüléseink szerint múlt hét csütörtökön együtt szórakozott a nyíregyházi Hallgatói Centrum nevű helyen Molnár Anikó és Klausmann Viktor. Az egykori Nagy Ő és a Szerencsekerék volt házigazdája a Nyíregyházi Főiskola szokásos csütörtök esti bulijára látogatott el, kézen fogva, derült ki a Velvetnek küldött olvasói levélből. A beszámoló szerint Klausmann még az alatt sem engedte el Molnár Anikó kezét, amíg a pultnál italt rendelt, mint olvasónk írta: "észrevehető volt, hogy dúl a love közöttük".

#alt#
Molnár Anikó

Nagy semmi

Megkerestük Molnár Anikót, de az egykori villalakó nem erősítette meg értesüléseinket. "Bochkor Gáborral való szakításom óta nem szeretnék beszélni a magánéletemről. És szeretném, ha ezt tiszteletben tartanák. Örülnék neki, ha a jövőben a munkámról, a sikereimről kérdeznének és nem a magánéletemmel foglalkoznának a bulvárújságok" - nyilatkozta lapunknak Molnár, aki némi iróniával a hangjában hozzátette: "Ha házasságra készülök, azt nagyon szívesen megosztom majd a sajtóval".

Klausmann Viktor kérdésünkre elmondta, múlt héten csütörtökön valóban részt vett egy rendezvényen Nyíregyházán, ahol, mint fogalmazott, "több hazai híresség" is tiszteletét tette, többek között Molnár Anikó is. A Hallgatói Centrumban látottakhoz pedig csak ennyit fűzött hozzá: "No comment".

Költözés, pletyka

Molnár Anikó március elején jelentette be, hogy szakítottak kedvesével, Bochkor Gáborral. Az álompár tavaly nyáron bútorozott össze, de kapcsolatuk még egy évet sem bírt ki: nyolc hónap után a Nagy Ő címszereplője hazaköltözött pomázi lakásába. A szakítás hátterében Molnár elmondása szerint nem egy harmadik személy állt, a kapcsolat ellaposodása miatt döntött úgy, hogy szakít Bochkorral.

Molnár Anikót nem sokkal ezután hírbe hozták Pintér Tiborral, de az egykori villalakó a Velvetnek elmondta, kizárólag baráti viszony fűzi a színész-énekeshez.