Marilyn Mansonnal nem lehet együtt élni

2007.01.06. 12:27
Beadta a válópert Marilyn Manson felesége, mert nem tud tovább együtt élni a férjével. A házaspár már a karácsonyt is külön töltötte, szilveszterre pedig eldöntötték, nem megy együtt tovább. A rocker és Dita Von Teese egy évvel korábban, decemberben házasodott össze.

Még szilveszter előtt beadta a válópert Marilyn Manson felesége, jelent meg az esethez képest néhány napos késéssel a TMZ.com internetes portálon. Annak ellenére, hogy a házaspár előszeretettel osztja meg az életének különféle eseményeit a sajtóval, a válás okaira szűkszavú magyarázatot kaptak az olvasók.

Kibékíthetetlen, áthidalhatatlan

A Dita Von Teese-ként ismert aktmodell és sztriptíztáncosnő "kibékíthetetlen ellentétre és áthidalhatatlan problémákra" hivatkozva döntött úgy, hogy kérvényezi a házasságuk felbontását.

Dita Von Teese

A 38 éves Marilyn Manson - polgári nevén Brian Hugh Warner - egy évvel ezelőtt, decemberben vette feleségül a nyilvánosság előtt leginkább barokk porcelánbabaként megjelenő Heather Sweetet, aki a kapcsolatuk előtt szűkebb körben, az éjszakában volt ismert. A 34 éves nő a sajátos sztriptízszámait magánpartikon mutatja be, a legnagyobb gázsit barátai szerint David Beckhamtől kapta, amikor a focivébé előtt rendezett búcsúbuliján vetkőzött.

Marylin Manson és Dita Von Teese már a karácsonyt is külön töltötte, szilveszterre pedig végleg úgy érezték, nem megy tovább együtt.