Marilyn Manson pornószínésznőt vesz feleségül

2004.04.09. 15:49
A hórihorgas rocksztár március végén kérte meg barátnője, Dita Von Teese pornószínésznő kezét, ám az esküvő időpontját még nem tűzték ki.
Nősülni készül a kilencvenes évek egyik legvitatottabb zenésze, Marilyn Manson. A sokk-rocker a Us Weekly értesülései szerint március 22-én megkérte barátnője, Dita Von Teese pornószínésznő kezét. Az esküvő időpontját egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, de a pár állítólag azt tervezi, hogy még idén egybekelnek.

Tekintse meg képeinket!
Marilyn Manson már másodszor tervez esküvőt. 1997-ben, a Gummo című film Los Angelesi vetítésén ismerkedett meg ex-menyasszonyával, Rose McGowannel, akinek 1999 februárjában kérte meg a kezét. Kapcsolatuk azonban, talán éppen Dita miatt, zátonyra futott.

Mindenhova követi Mansont

"Én az a fajta nő vagyok, akitől az anyukád óva int" - jellemezte magát egy interjúban Manson menyasszonya, akit 1997-ben fedezett fel az amerikai Playboy, és aki sajátos stílusának köszönhetően igazi fétiskirálynőként vonult be a köztudatba. Egyesek szerint máig sem képes senki olyan kitűnően vegyíteni a pin-up modellek eleganciáját a fetisiszta elemekkel, mint Dita.

A férfimagazinban való debütálása olyannyira jól sikerült, hogy hamarosan a magazin oldalainak állandó szereplője lett, sőt, a 2002-es Playboy decemberi számában a címlapra került. Szerepelt néhány Playboy videofilmben is, mint a Wet & Wild Live és a Girlfriends 2. Idővel az olyan nemzetközi fétis kiadványok sztárja lett, mint például a Marquis és a Bizarre.

Marilyn Mansonnal folytatott kapcsolata miatt még inkább reflektorfénybe került, manapság szinte minden Manson-produkcióból kiveszi a részét, együtt dolgozik vőlegényével, szerepel a filmjeiben és a videoklipjeiben. Legutóbb a mOBSCENE című dalhoz készített kisfilmben tűnt fel.