horoszkóp

Marsi és Palik újra együtt

2005.09.02. 15:12
Négy hónapos mosolyszünet után újra együtt a műsorvezetőnő és az egykori sportriporter. Magánéletükről ugyan nem nyilatkoznak, és azt se lehet tudni, egyáltalán miért szakítottak, de úgy tűnik, sikerült megoldani a problémáikat.

Szent a béke

Marsi Anikó és Palik László a nyarat külön töltötték, és ez elég időnek bizonyult, hogy átértékeljék kapcsolatukat. Kiderült: képtelenek egymás nélkül élni, így kibékültek. Ugyan a sajtónak nem nyilatkoztak, mégis a pár társasága nyílt titokként kezeli a békülés hírét.

A Blikknek Palik elárulta, hogy ismét együtt vannak, de ennél többet nem volt hajlandó mondani. A Hungaroring elnöke védi kedvesét a nyilvánosságtól, és kijelentette; most csak egymásra van szükségük. A sportriporterből lett autóversenyző elrejtette szerelmét a nyilvánosság elől, és arra kéri a sajtót, most ne zaklassák őket, hagy búgjanak kedvükre. Igaz, nem fektetnek túl sok energiát a bujkálásba: egy olvasónk csütörtök este a Mongolian Barbecue étteremben látta vacsorázni a régi-új párost. Palik és Marsi "láthatóan örültek egymásnak, ölelkeztek, csókolóztak" - számol be róla megfigyelőnk.

Május végén látott napvilágot a hír, miszerint újabb álompár szerelme mondott csődöt. Marsi Anikó és Palik László néhány hónappal korábban még az esküvőt tervezgették, majd miután Palik hazatért Marokkóból a sivatag rali Világkupáról szétmentek. Az egykori pár akkor nem beszélt a szakításról még a szűkebb baráti körében sem.

Marsi aztán június közepén elköltözött Palik szentendrei házából. Az érintettek ezúttal sem nyilatkoztak a szakításról a sajtónak, de egy közeli ismerősüket megszólaltatta a sajtó, ő a kapcsolat válságának okaként a különböző jövőképet jelölte meg.

Család vagy a sivatag?

Fókusz műsorvezetője harminc évesen családot szeretne, a Hungaroring vezérigazgatója ezzel szemben inkább nyugodt életre vágyik, az újabb gyerekvállalás nem szerepel a tervei közt. Paliknak van ugyanis egy 15 éves lánya. Az ismerősök szerint Marsi Anikó elvesztette a türelmét, és ezért költözött akkor vissza régi, csillebérci lakásába.

A műsorvezetőnő július végén egy barátnőjével külföldre utazott, hogy nyaralás alatt megpróbálja összeszedni a gondolatait és túltenni magát a szakítás megrázkódtatásán. Holló Márta, a Fókusz főszerkesztője és egyben Marsi barátnője akkor megerősítette, hogy kolléganője szokásos éves szabadságát tölti, és a két hét után ismét munkába áll.

Ismerőseik szerint azonban a nem lehetett nem észrevenni a változást Marsi Anikón és Palik Lászlón miután szétmentek. Mindketten nagyon magukba zárkóztak, és nem voltak hajlandók semmit elárulni szakításuk valódi okáról. Egyesek szerint ennek köszönhető az is, hogy Anikó eltűnt egy rövid időre a Fókusz képernyőjéről.

Palik, aki most - ha csak egy szó erejéig is - megtörte a csendet, arról egyáltalán nem nyilatkozik, vajon eljegyezte-e már kedvesét.