horoszkóp

Titokban házasodik össze Marsi és Palik

2005.09.14. 10:46
A múlt heti leánykérés után az esküvő napját is kitűzte Palik László és Marsi Anikó, akik október végén a Spoon állóhajón tartják a lagzit. A pár titkos esküvőt szeretne, ezért hallgatásra intette a fellépő zenekart és az étterem személyzetét is.

Marsi Anikó és Palik László úgy döntött, a nyilvánosság kizárásával, titokban házasodik össze, ugyanakkor erről máris széles olvasótábor értesülhetett. A Színes Bulvár Lap információi szerint az esküvőt október végén tartják majd minden bizonnyal a Dunán horgonyzó Spoon állóhajón, ahol egy héttel korábban a Hungaroring Rt. elnöke megkérte barátnője kezét.

Hallgat a zenekar

A pár közvetítők útján már felvette a kapcsolatot néhány zenekarral, amelyekkel a lagziról szeretne egyeztetni. A lap megkereste az egyik zenekar tagját, aki elmondta, a pár kérésére nem árulhat el részleteket, különben veszélyeztetné a fellépési lehetőségét a lagzin. Palik László csak annyit volt hajlandó a sajtó kérdésére megerősíteni, hogy valóban kibékült Marsi Anikóval.

A pár a szórakozóhelyként is működő étterem személyzetét szintén arra kérte, ne áruljon el részleteket sem a vörös rózsás lánykérésről, sem a tervezett esküvőről. A múlt heti kézfogóról így csupán annyi jutott el a nyilvánossághoz, hogy a Spoon menüjén széles választékból ínyenc ételek fogyaszthatók. Az újságok a vendégek személyéről sem értesültek.

Palik meggondolta magát

Marsi és Palik egyébként az egész nyarat egymástól távol töltötte. Miután az RTL Klub harmincadik évébe lépett műsorvezetője megelégelte, hogy Palik László nem szeretne újra nősülni, és tizenéves lánya mellett nem vállalna még egy gyereket, kiköltött a szentendrei házából június elején. A nyár nagy részét munkával töltötte, de egy thaiföldi forgatás után Horvátországba is elutazott. Palik idejét pedig a Forma 1-es közvetítések foglalták le. Szeptember elején mégis úgy döntöttek, megpróbálják együtt újra, és addigra Palik is meggondolta magát az agglegényéletet illetően.