Az autóversenyző visszatért Tunéziából várandós feleségéhez és megdöbbent, amikor megtudta, hogy távollétében betörtek lakásukba.

Marsi Anikónak nagyon hiányzott már férje, Palik László, akit másfél hétig egy tunéziai tereprali miatt volt kénytelen nélkülözni. A hetedik hónapban lévő Marsi a Színes Bulvár Lapnak azt nyilatkozta, hogy nehezen bírja férje nélkül, de bármikor újra elengedné versenyezni. Azt ugyanis nem szeretné, ha le kéne mondania álmairól.

Talpraesett asszony

Klikk a képre!

A lap arról is beszámol, hogy mialatt Palik versenyzett, a húsvéti ünnepek váratlan fordulatot vettek, betörtek ugyanis lakásukba. A versenyző azonban büszkén mesélte, hogy az ő felesége olyan talpraesett, hogy nem rezelt csak úgy be pár betörőtől és ura volt a helyzetnek. Ennek ellenére nagyon bántotta, hogy nem tudott a műsorvezetőnő mellett lenni.

Nagyon okos kisfiú

Most már szinte valószínű, hogy Marsi Anikó még a szülőszobából is Fókuszt fog vezetni, így a nézők egészen májusig láthatják őt és gömbölyödő hasát a képernyőn. A kismama a Színes Bulvár Lapnak korábban elmondta: nagyon okos a kisfiuk, mivel csak akkor rugdos, amikor az apja is jelen van. A gyereket július elejére várja az álompár, és feltehetően Mátyásnak, vagy Vilmosnak fogják nevezni.

Az átlagosan Marsi terhességéről havonta egyszer nyilatkozó házaspár most nem tért ki arra, hogy Palik szerint felesége csodálatos, és gyönyörű kismama, akibe napról napra egyre jobban beleszeret.