horoszkóp

Nyáron érkezhet a Palik-Marsi gyerek

2006.01.11. 12:18
Marsi Anikónak végül mégiscsak bejöttek számításai. Miután közölte, hogy nem vár többet Palik Lászlóra, mert minél hamarabb anya szeretne lenni, végül a felesége lett, most pedig feltehetőleg a gyermekét várja, de egyelőre nem nyilatkozik.

Több megbízható forrásból is megerősítették, hogy Marsi Anikó gyermeket vár, írta a Blikk. Ha minden rendben megy, akkor a párnak nyáron érkezik meg első gyermeke. Megpróbáltuk Marsit és Palik Lászlót is megkérdezni az ügyben, azonban mindketten elérhetetlenek. A Blikk szerint azért nem nyilatkoznak, mert a Fókuszban kívánnak először beszámolni az örömhírről.

Babonából nem beszélnek

Klikk a képre!

Pár nappal azután, hogy a Velvet egyik feljelentője a bécsi Shopping City Südben látta a szőke műsorvezetőt kismamaruhákat vásárolni, a Színes Bulvár lap már "kismamákra jellemző változásokat" vélt felfedezni Marsi Anikón, de a pontos definíció, hogy ez mégis mit jelent, elmaradt. Marsi akkor még tagadta a lap állításait. "Igaz, hogy ott vásároltam, de nem a kismama osztályon. Igaz, ha kismama lennék, 3-4 hónapig biztosan nem nyilatkoznék arról, hogy babát várok" - nyilatkozta sokatmondóan a Fókusz sztárja a lapnak, aki azt is elmondta, ha dönthetne a gyerek neméről, egy egész picit a kislány felé hajlana.

Marsi régóta gyereket szeretett volna

"Egy negyvenhárom éves férfi valamint egy harmincesztendős nő nem lopja feleslegesen egymás idejét" - mondta egy évvel ezelőtt Palik László, eképpen biztosítva mindenkit afelől, hogy szerelme Marsi Anikó iránt igenis nagyon komoly. Annál nagyobb volt a döbbenet, amikor Marsi tavasszal elköltözött Palik László szentendrei házából, az ismerősök szerint azért, mert Marsi gyereket szeretett volna, Palik pedig nyugodt életre vágyott.

A szakítás még Palik "Dakar" Lászlót is meglepte, hiszen barátai szerint ebben az időszakban gyakran emlegette barátainak, hogy nyáron valószínűleg feleségül veszi barátnőjét. A szőke műsorvezető távolabbi terveiről csak annyit lehetett tudni, hogy négy gyereket szeretne, és az elsőt harminc éves koráig meg szeretné szülni, hogy ki ne fusson az időből.

Marsi nyert

Néhány hónappal később azonban bebizonyosodott, hogy az álompárként emlegetett Marsi-Palik duó nem tud egymás nélkül élni, és októberben gyorsan össze is házasodtak. Nem sokkal később közeli barátaik már arról beszéltek, hogy hamarosan bővül a család, a Blikk szerint Palik pedig a Dakaron dicsekedett versenyzőtársainak arról: ismét apa lesz. A versenyző a múlt héten alig két nappal a verseny indulása után kiesett egy főtengelytörés miatt, így ismét Marsi Anikó mellett telnek napjai.