horoszkóp

Marsi gyereke nem lesz Palik Zebulon

2006.01.25. 09:59
Marsi Anikó hetente öt alkalommal edz, mert úgy tartja, a súlyfölösleg nemcsak neki árt, de születendő gyerekének is. Az utóneveken is gondolkoztak már a férjével, de egyelőre csak abban egyeztek meg, a gyerek nem lesz Palik Zebulon, sem Edömér, mert az kegyetlenség.

Marsi Anikó már sejti, milyen nemű lesz majd a gyereke, de erről csak annyit közölt a Színes Bulvár Lappal, hogy férjével megegyeztek, a gyerek nem lesz Zebulon, sem Edömér. Marsi úgy tartja, az ehhez hasonló utónevek adása kegyetlenség az újszülöttel szemben. A furcsa neveken azonban jót mulattak Palik Lászlóval.

Alszik, hogy töltődjön

A lapnak Marsi arról is beszélt, májusig szívesen maradna a képernyőn, mert a terhessége nem akadályozza a munkájában. Az életvitele annyiban változott meg csupán, hogy folyton álmos. Azelőtt munka után szívesen járt moziba, vagy főzött, de most már inkább alszik, és alig várja, hogy újból feltöltődjön energiával.

A bulvárlap kérdésére a Fókusz műsorvezetője elmondta, kicsit fél az elhízástól. Az orvosa azt tanácsolta, figyeljen a súlyára, mert a felesleges kilók nemcsak neki, de a magzatnak sem tesznek jót. Ennek hatására Marsi Anikó továbbra is hetente öt alkalommal edz, amely alatt 1-1 óra biciklizést és különféle kardió gyakorlatokat ért.

180 fok

Marsi Anikó terhességére azt követően derült fény, hogy egy olvasónk Bécsben a Shopping City Süd bevásárlóközpontban látta férjével együtt kismamaruhákat vásárolni. A műsorvezető néhány napig cáfolta az értesülést, és az őt megkereső lapoknak úgy nyilatkozott, ha terhes is lenne, nem beszélne róla. A Velvet megkeresésére úgy reagált, hogy amint ideje engedi, nyilatkozik. Erre egyelőre nem került sor, miközben az RTL Klub hivatalos közleményében jelentette be, hogy Palik Lászlóval közös gyermekük nyáron születik majd meg.

A továbbra sem megerősített értesülések szerint Palik és Marsi többek közt azért szakított tavaly nyár elején, mert a riporternő már családot szeretett volna, Palik viszont úgy gondolta, tinédzser lánya mellé nem vállalna újabb gyereket. Azóta láthatóan újból átgondolta a családalapítás kérdését.