horoszkóp

Marsi Anikó elköltözött Palik házából

2005.06.15. 11:21
Marsi Anikó elköltözött Palik László szentendrei házából, legalábbis ismerőseik ezt állítják. Az érintettek továbbra sem nyilatkoznak, de a barátok úgy tudják, a kapcsolat azért ment tönkre, mert Marsi gyereket szeretne, Palik pedig nyugodt életre vágyik.

Marsi Anikó nemrég elköltözött Palik László szentendrei házából. Az érintettek ezúttal sem nyilatkoztak a szakításról a sajtónak, de közeli ismerősüket megszólaltatta a Story magazin. Eszerint a kapcsolat válságának oka minden bizonnyal az lehetett, hogy mindketten más célt tűztek ki maguk elé.

Marsi családot szeretne

Marsi Anikó harminc évesen családot szeretne, a Hungaroring vezérigazgatója ezzel szemben inkább nyugodt életetre vágyik, az újabb gyerekvállalás nem szerepel a tervei közt. Paliknak van ugyanis egy 15 éves lánya. Az ismerősök szerint Marsi Anikó elvesztette a türelmét az utóbbi időben, és ezért visszaköltözött régi csillebérci lakásába.

A pár szakításáról az elmúlt egy hónapban több hír is megjelent. Elsőként az RTL Klub néhány munkatársa állította, Marsi már nincs együtt Palikkal, majd az érintettek egyike ezt többször tagadta. A Fókusz műsorvezetője elmondta, megdöbbent a hír hallatán, hogy kapcsolata válságba került. Hozzátette, reméli, hogy kedveséhez nem jutnak el ezek a pletykák.

Tervek voltak

Minden bizonnyal Palik László sem tervezte a szakítást. A Színes Bulvár Lap szerint ugyanis nemrég megemlítette a barátainak, hogy nyáron valószínűleg feleségül veszi barátnőjét. Az ismerősök egyike legalábbis erről számolt be a lapnak. Marsi távolabbi terveiről is lehetett tudni, a műsorvezető ugyanis azt nyilatkozta, négy gyereket szeretne, és az elsőt harminc éves koráig meg szeretné szülni, hogy ki ne fusson az időből.