horoszkóp

Palikné lecsót főz férjének

2005.11.17. 09:24
Marsi Anikó megelégszik a hagyományos női szereppel, és ha férje úgy kívánja, este tízkor is nekiáll főzni, mivel Palik imádja az Ancsika-kosztot.

Marsi Anikó a Színes Bulvár Lapnak beszámolt arról, hogy mennyire izgalmas dolog feleségnek lenni. Igaz őt még csak három hete hívják Palik Lászlóné Marsi Anikónak, de máris odavan ezért a szerepéért, bár új nevét kicsit hosszúnak találja.

Ancsika menü

Marsi Anikó önnönmagát Ancsikának, hívja, és így hívja őt kedves férje is, akit ő viszont uramnak szólít. Palik annyira szereti az Ancsika-kosztot, hogy még a nászúton is csak arra vágyott, pedig Törökországban elhalmozták őket finom ételekkel, újságolta büszkén a Fókusz műsorvezetője. Azt azonban továbbra sem lehet tudni, miért vágatta teljesen kopaszra a haját Palik László a nászút alatt. Marsi Anikó elmondta, ő megelégszik a tradicionális női szerepekkel, náluk a nadrágot a férj hordja, de neki ezzel nincs is semmi baja. Akár este tízkor is nekiáll lecsót főzni, ha férje úgy kívánja, cserébe Palik teát forral neki.

Marsi Anikó személyes érdemének tekinti, hogy férjét leszoktatta a diétáról, agglegény korában ugyanis Palik hónapokig csak fagylaltot, és a pattogatott kukoricát evett, így kívánt súlyfölöslegétől megszabadulni. Marsi Anikó szerint végül akkor hagyott fel a fagylalt diétájával, mikor egy nap borzasztóan rosszul lett. Azóta áttért az Ancsika-kosztra. Marsi Anikó elmondta, három hetes házasságuk rendkívül boldog, sosem szoktak veszekedni, de vitatkozni azért igen.

Long story

Marsi Anikó és Palik László október 22-én házasodtak össze, az eseményről a Velvet is tudósított. A házasság előtt hetekkel már csak a közelgő esküvőről, illetve a két műsorvezető kapcsolatáról lehetett olvasni, meg sem próbálták távol tartani a sajtót az életétől. A pár két év együtt járás után idén júniusban szakított, hogy pontosan miért, azt egyikük sem árulta el, de többen azt feltételezték, hogy Marsi már gyerekeket szeretne, Palik viszont nem. Végül augusztus végén jöttek újra össze, és Palik gyorsan el is jegyezte Marsi Anikót, egy hónap múlva pedig az esküvőt is megtartották.