horoszkóp

Mary Zsuzsi a végrendeletét tervezi

2006.09.30. 13:52
Mary Zsuzsi végiggondolta mit kire hagyna. De mielőtt leírná végakaratát, szeretné megalapozni az életét. Amióta hazajött külföldről, nem érte el azt az anyagi helyzetet, ami az általa elképzelt végrendelethez elég lenne, írja a Napi Ász.

"Bevallom, elgondolkodtam már azon: mi lenne, ha egy-két bolygóval arrébb költöznék - mondja a lapnak Mary Zsuzsi. - A lányaimra és a barátnőimre biztos, hogy szeretnék valamit hagyni. Még nincs nagyon min elgondolkodnom ugyan egy végrendelet esetén, remélem, pár év múlva már lesz."

"Nincs sok emléktárgyam - teszi hozzá. - Rengeteg gyönyörű bundám viszont annál inkább, amelyek nagyon fontosak nekem. A lányaimra bíznám őket. Volt férjemre, Klapka Györgyre, aki egyébként mai napig a közvetlen szomszédságomban lakik, könyveket hagynék. Kovács Kati kolléganőm és jó barátnőmre is gondolok természetesen, de azt nem akarom elárulni, hogy neki mit adnék. A bundáimra biztos nem lenne szüksége - majd hozzáteszi: elszomorodok, ha arra gondolok, mi lesz a gyerekeimmel nélkülem."