Nyár végére várják első gyermeküket a Tv2 híradójának műsorvezetői, adta hírül a szerdai Blikk. Bárdos András és Máté Krisztina megerősítette a napilap információit, a gyermek neméről és nevéről azonban egyelőre nem nyilatkoznak.
A 33 éves Máté Krisztina a Blikk tudomása szerint az utolsó percekig ellátja műsorvezetői feladatkörét és a szülés után nem sokkal visszatér a stúdióba. A nyár végén, amíg otthon kell maradnia a kicsivel, Bárdos András egy ideig egyedül vezeti a műsort.

A pár 2001 nyarán a seregélyesi kastélyban fogadott örök hűséget egymásnak. A Blikk cikke szerint Bárdos és Máté már közölte is a hírt a Tv2 vezérigazgatójával, Kereszty Gáborral, akit nem ért váratlanul a hír, ugyanis tavaly nyáron, amikor a házaspár a Tények vezetésébe kezdett, azt is megbeszélték, hogy egy lehetséges terhesség esetén hogyan alakul a munka.

Kivágják az asztalt

A Blikk információi szerint tavaly, amikor Bárdosék rákérdeztek a csatornavezérnél, mi lesz, ha gyermeket várnak, Kereszty azt felelte, legfeljebb kivágják az asztalt.

A két tévés nyolc éve már dolgozott együtt a Magyar Televízió Objektív című műsorában, azóta többször is egymás mellé sodorta őket a szakma, mielőtt 2001-ben összeházasodtak volna.

Bárdos Andrásnak két gyermeke van, mindkettő első házasságából származik.