horoszkóp

Mills McCartney az életét félti

2007.02.15. 16:54
E hét szerdán Paul McCartney válófélben lévő felesége látogatást tett a rendőrségen. Ma, ha beütjük a nevet és a police szót a keresőbe, 426000 találatot ad ki. Na ezért ment el az örsre.

Mióta tavaly májusban Sir Paul és neje bejelentették a válásukat, a média nem hagyja őket nyugton. "Minden nap, mikor felkelek hat-hét paparazzi vár kint, és én nem tudom elhagyni a házat" - panaszkodott.

"Személyesen nem akar róla beszélni, de biztonsági kérdésekről volt szó a rendőrségen" - nyilatkozta szóvivője, Phil Hall a Daily Telegraphnak. Karácsony előtt ugyanis életveszélyes fenyegetéseket kapott, és bár azóta ezek megszűntek, "nem tudhatja, hogy az emberek, akik folyton követik, fotóügynökségek emberei, vagy valami gonoszságban sántikálnak" - tette hozzá.

Érthető, hogy a sajtó előszeretettel csámcsog az ügyön, hiszen a húsz évig boldog házasságban élő McCartney második felesége körül rengeteg volt a balhé. Először is pályáját meztelen modellkedéssel kezdte, sőt pornózott is, majd hamar megromlott házasságával kapcsolatban sorra jöttek a hírek arról, hogy hogy próbálja kiforgatni vagyonából dúsgazdag férjét.

Heather Mills saját honlapja, miután átklikkeltük a kezdőoldal nagy, villogó betűit, miszerint ami sok az sok, tizenöt oldalon keresztül egyenként cáfolja a személye körül terjedő híreszteléseket, és csak ezután jutunk el a szívügyének tekintett jótékonysági témákhoz. Már-már gyanús, hogy mindig mindent sikerül kimagyarázni testvérének, aki a pletykaügyeket kezeli, még azt is, hogy seggberúgott egy lesifotóst, mert azt ugye nem tagadhatja.