horoszkóp

Guinness-nővel kavar Paul McCartney

MTI
2007.03.23. 16:48
Még el sem vált, máris új nője van Paul McCartneynak. A hölgy a Guinness-klán egyik örököse, aki eddig több világsztárral szűrte össze a levelt. Kavart Michael Douglasszel, David Bowie-val, Rod Stewarttal, Jack Nicholsonnal és Christopher Reeve-vel is.

Máris új barátnővel hozza össze a londoni bulvársajtó Sir Paul McCartney-t, jóllehet a 65 éves Beatles-legenda még ki sem keveredett zajos botrányba fulladt házasságából. A pénteki Daily Mirror képes beszámolója szerint Sir Paul mostanában a Guinness-klán egyik jól ismert örökösével, az 52 éves Sabrina Guinness-szel találkozgat.

Eddig is sztárokkal kavart

Sabrinát nem kell bemutatni a királyi arisztokrácia és a nemzetközi showbiz legexkluzívabb köreiben - írja az MTI. Igazán ismertté a 70-es években vált, amikor Károly brit trónörökös jövendőbelijeként tartották számon. A kapcsolat komolyságát jelezte, hogy az akkor ifjú közéleti hölgyet még a királyi család balmorali kastélyába is meghívták egy vakációra.

A kapcsolat azonban a 70-es évek végére mégis kifulladt - ekkoriban jelent meg a színen a tragikus sorsú Diana -, de a vagyonos bankárcsaládból származó Sabrina Guinness ezután sem maradt státusához illő barátok nélkül. Látták egyebek mellett Michael Douglas, David Bowie, Rod Stewart, Jack Nicholson és Christopher Reeve oldalán.

Ölelkezni látták a párt

Most Paul McCartney-val találkozgat, és a londoni bulvársajtó máris románcot igyekszik látni a dologban. A Mirror pénteken megírta, hogy Sir Paul a minap személyesen kopogtatott Sabrina londoni házának ajtaján, és amikor a hölgy megjelent, öleléssel üdvözölték egymást. Úgy tervezték, hogy együtt is vacsoráznak egy olasz étteremben, és a találkára hivatalos volt Stella McCartney, az ex-Beatle 35 éves leánya is, ám a hirtelen összesereglett, szenzációt szimatoló fotóshad láttán Sabrina Guinness jobbnak látta visszavonulni.

Sir Paul környezetében mindazonáltal - egyelőre - cáfolják, hogy valami komolyabbról lenne szó. McCartney jelenleg egyébként is éppen kikászálódni igyekszik nagy zajjal összedőlt házasságából, amelyet öt éve kötött a nála negyedszázaddal fiatalabb Heather Millsszel. A mind rondább részletekkel tarkított válási hercehurca majdnem egy éve folyik, bár a legutóbbi hírek szerint Heather 29 millió font (11 milliárd forint) egyszeri kifizetés és egy 4 millió fontos londoni ingatlan fejében most már kész lenne aláírni a válási papírt.