horoszkóp

Márton Csabi zöldkártyáért nősült

2006.12.11. 09:39
Természetesen egy szakmabelit vett el a pornórendezők gyöngye, nehogy kiutasítsák az országból. Még az igazi csaja se tudott a frigyről.

Zalatnay exférje két hónappal a válás kimondása után ismét oltár elé állt, írja a Színes Bulvárlap. Márton Csabi nem teketóriázott egyik színésznőjét vette nőül, akinek nem csak hogy mindenfélét dugdosnak a nyílásaiba, de a hírek szerint drogfüggő is.

Kéne egy tartózkodási

Mindent elsöprő szerelemről azért nincs szó, ha lehet hinni a pletykáknak, Márton csak a vízuma lejárta miatt nősült. Haley Paige annyira nem jó nő, viszont legalább amerikai állampolgár, ami nyilván sokat nyomott a latban, mikor Márton az érzelmein hezitált. Sokat nem teketóriázott, még jelenlegi élettársának, a pechére magyar Miklós Mónikának is elfelejtett szólni.

Cininek mindegy

Arra azért jutott ideje a pornórendezőnek, hogy feltétlen szeretetéről biztosítsa a frissen szabadult Zalatnayt, így ügyvédjén keresztül üzente az énekesnőnek, hogy még mindig fontos neki és nem csak ő, hanem Zalatnay lánya, Nixike is. Ennek ellenére Zalatnay nem borult ki azon, hogy Márton újranősült, igaz nem is tudott róla.

Mint a napilapnak elmondta, az ő élete már egészen máshol jár, és két és fél éve (érthető módon) egyáltalán nem tartja a kapcsolatot egykori szerelmével, aki akkor lépett le az országból (mit ad isten), amikor Cini pere kezdetét vette.