horoszkóp

Medveczky Ilonának nem lehetett gyereke

2007.02.02. 08:59
Medveczky Ilona nagy dolgot jelentett be Hajdu Péternek, majd egyszerre mindkét vezető bulvárlapnak: valójában nem táncos karrierje miatt nem lett gyereke, hanem mert a természet nem engedte. Hiába próbálkozott, még a mesterséges megtermékenyítést is kipróbálta, de semmi sem segített.

Medveczky Ilona, aki elvileg nem beszél magánéletéről - eddig is csak annyit tudtunk meg róla, hogy 24 évig élt együtt Nagy Richárd ex-tévéelnökkel, mígnem családja fondorlatosan visszaszerezte, bár a család szerint a 78 éves férfi magától tért haza - most is csak annyit árult el, hogy egészen mostanáig ködösített, és igazából azért nem lett gyereke, mert nem lehetett neki.

Egy szabadtéri fellépés miatt

Sokáig kezelték mesterséges megtermékenyítéssel (magzatbeültetéssel, petevezeték átfújással) is, ám az sem segített. A Blikknek elmondta, tudja, mikor történhetett a végzetes baj: egy szabadtéri fellépésen, a Budai Parkszínpadon kapott mellhártya-, tüdő- és petefészek gyulladást. Hat magas férfi emelte fel tálcán a színpadon. Hideg volt, a művésznő pedig könnyed ruhákba volt öltözve. Meggyógyult ugyan a betegségekből, de később nem tudott teherbe esni.

Tizenévesen már teherbe esett

Hogy nem volt eleve meddőségre ítélve, jelzi, hogy tizenévesen rögtön első szerelmi kapcsolatában teherbe esett, ekkor azonban még karrierje elején járt, ezért elvetette a babát.

Két férfinak szült volna

A Színes Bulvár Lap úgy tudja, két férfinak is akart szülni: egyikük egy Regensburgban élő nőgyógyász, Török István volt, a másik pedig Nagy Richárd, akivel 24 éven át, egészen a közelmúltig élt együtt, amikor is a férfit - Medveczky verziója szerint - családja ősszel vissza nem lopta magához.