horoszkóp

Medveczky spárgázik és a férfiakon kesereg

2006.07.19. 10:48
Medveczky Ilona egy csapat aerobikozónak mutatta be, milyen jól spárgázik, akik ezért megtapsolták. Egy másik forrásnak ezzel majdnem egyidőben a magánéletéről kesereg. Eszerint az a baj, hogy a férfiak nem bírják a tempóját.

Medveczky Ilona az első sorban edzett Schobert Norbi nyilvános aerobikóráján. A fitneszoktató - akinek update módszerét szakmai érvekkel alátámasztva kritizáltuk az elmúlt hetekben – hetente edzést tart a Margitszigeten, de ezúttal nem a közelmúltban felgyülemlett sérelmét, hanem ismét az aktív életmódját jelenítette meg a sajtó, és ennek remek apropója volt a nagy bulvárérdeklődésre számot tartó Medveczky Ilona.

Nem fáj a gerince, spárgázik

Medveczky Ilona

A táncosnő ugyanis a nemrég bekövetkezet balesete óta először öltött tornaruhát, és az edzés végén a Blikknek elmondta, külön öröm volt a számára, hogy sem a térde, sem a gerince nem fájt. Medveczky mindezt bizonyítandó spárgázott a megjelent fotósok előtt. Schobert Norbert pedig elmondta, feleségének, Rubint Rékának Medveczky Ilona a példaképe, ezért hívta meg őt egy közös aerobikra.

Az egybegyűltek megtapsolták az aerobikóra után Medveczkyt, aki nemrég arról beszélt, hogy nagy elégtétel neki ez az újbóli siker. A Szombat esti láz kezdetéig ugyanis úgy tűnt, parkolópályára helyezték őt. Medveczky magánélete is érdekli a nyilvánosságot, és az újságírók leginkább erről kérdezik a nem könnyen meghatározható korú dívát. Amíg a Blikk a táncosnő spárgáját örökítette meg, a Színes Bulvár Lap Medveczky bánatát igyekezett feltárni, amelyik szerint nincsen társa.

Ne kelljen eltartani

A táncosnő elmondta, neki igazából nincsenek nagy igényei, nem lenne fontos számára, hogy a partnere szép férfi legyen, egy kikötése van csupán: neki ne kelljen őt eltartania. Medveczky úgy gondolja, azért nem találta meg az igazit, mert a férfiak mindig is féltek tőle, és nem bírták a tempót, amit diktált. A díva elmondta, utálja a kisstílű férfiakat, akik egyedül magukat imádják.