horoszkóp

Medveczky Ilona úszással gyógyul

2006.06.22. 12:04
A táncosnő egy hónapja szerzett sérülései még most sem múltak el, sőt, Medveczky egyre nagyobb kínokat él át.

Még mindig nagy fájdalmak kínozzák Medveczky Ilonát, aki egy hónapja, szaunázás után elájult és súlyos sérüléseket szenvedett. A táncosnő feje akkor az esés következtében betört, és az egyik csigolyájából is letört egy darab, ami még most sem jött helyre.

Vándorló csont

Klikk a képre!

Mdeveczky a Színes Bulvár lapnak kifejtette az orvosok érdekes elméletét a vándorló csigolyáról, ami bolyong egy darabig a testben, majd újra becsontosodik. Amíg azonban ez be nem következik, addig Medveczky folyamatosan szenvedni fog. Az újságnak tett nyilatkozata szerint jelenleg még a levegővétel is fáj, alig tud menni, nem tud lépcsőzni. Az egyetlen enyhülést a napi egy órás úszás jelenti számára a Gellértben.

Összevarrt koponya

Medveczky azt mondta, ez a legfájdalmasabb sérülés, ami valaha érte, pedig táncosként sokszor lesérült már, most azonban állandóan úgy érzi, mintha kést szurkálnának a hátába. Mint azt a Velvet is megírta, Medveczky már a Szombat esti láz utolsó adásait is összevarrt fejjel, és nagy kínok között zsűrizte át. Az adás előtt a táncosnő infúzión keresztül kapott érzéstelenítőt a Sportkórházban, és sokan lehetetlennek tartották, hogy végig tudja ülni a felvételt, de végül sikerült neki. A 65 éves Medveczky Ilona mihelyt felépül, vissza szeretne térni a színpadra.