horoszkóp

Medveczky Ilona már nem depressziós, de mégis

2006.12.05. 09:43
A művésznő húsz évvel néz ki hamvasabbnak, mint a Szombat esti láz első szériájában. A plasztikai sebész szerint celluxszal feszesíthetik a sminkesek, ő maga azonban a depressziójára hivatkozik. Mármint arra, hogy elmúlt. Vagy mégse.

Medveczky szerint az embernek minden kiül az arcára, rajta pedig most annyit láthatnak a tévénézők, hogy megszabadult végre depressziójától - írja a Színes Bulvár Lap. Mivel a művésznő sose titkolta, hogy voltak plasztikai beavatkozásai, a lap kikérte dr. Grigalek Gábor plasztikai sebész véleményét is. Szerinte Medveczky legfeljebb ajakvastagításon eshetett át, viszont profi maszkmesterek és egy kis celluloidszalag megfelelő alkalmazása járhat ezzel a hatással.

A művésznő ezzel szemben a lapnak azt állítja: éveken át nem volt kibékülve magával és a sorsával, de ennek most vége, sokkal kiegyensúlyozottabb lett. Azt is elárulta, hogy pár kilót is felszedett, ami szintén lehet oka kisimultabb vonásainak.

A Blikk ezzel szemben úgy tudja, hogy Medveczky retteg az egyedül töltött ünnepektől: míg mások ezt családjukkal töltik, ő ilyenkor bezárkózik otthonába, és alig várja, hogy elteljenek. Ráadásul a Szombat esti láz 23-án ér véget, ami után őt csak a magányos ünnepek várják. Mint a művésznő a lapnak elmondta, a magány súlya ilyenkor sokkal erősebben nehezedik rá, és ezt csak a kutyái enyhítik.