horoszkóp

Medveczky Ilonát a szőrméi miatt támadják

2007.11.25. 10:11
Medveczky Ilona egy divatbemutatón szőrmével a karján jelent meg. Ez szemet szúrt az egyik állatvédő szervezetnek, de nem történt semmi. A szervezet húsz évvel ezelőtt festéket öntött volna Medveczkyre.

Medveczky Ilona csütörtökön, egy budapesti divatbemutatóra nemes prém kabátban érkezett. Az állatbarát hírében álló művésznőt most megtalálták az állatvédők, akik nem nézték jó szemmel ezt a húzást.

A Borsnak nyilatkozó Fehérkereszt Állatvédő Liga kurátora, Szilágyi István úgy véli, a hírességek gyakran mutatnak rossz példát, és Medveczky mostani akciója csak egy a sok közül, amelyek mostanában történtek. A kurátor emlékeztetett arra, amikor a közelmúltban a Sofőrök című televíziós műsorban elgázoltak egy birkát, illetve, amikor Győzike show-elemként kezelte a kutyája halálát.

Szilágyit az zavarja, hogy Medveczky néha állatbarátként, néha pedig szőrmehordóként mutatkozik. A férfi hozzátette, ha húsz évvel ezelőtt történik mindez, akár még le is locsolta volna a művésznőt.

Szilágyi volt az, aki feljelentette Győzikét, amikor hírverést csinált a kutyája halálából, valamint az R-GO-t kritizálta, amikor azok az fontolgatták, hogy élő tevét visznek fel a színpadra az egyik koncertjük során.

Medveczky Ilona nem kívánta kommentálni a történteket a lapnak.