horoszkóp

Norbival karácsonyozott Medveczky Ilona

2006.12.27. 10:31
Hosszú idő után nem egyedül töltötte a szentestét Medveczky Ilona. Schobert Norbi vendégségbe invitálta a fitneszcsalád régi barátját, és még ajándékot is vett neki.

Scobert Norbival karácsonyozott Medveczky Ilona. A fitneszguru azért invitálta családi körbe szentestére a revücsillagot, mert az újságokból értesült arról, hogy a díva magányosan készül eltölteni az ünnepeket - írja a Színes Bulvár Lap.

Először kikosarazta Norbit

Régi kapcsolat fűzi őket egymáshoz, kölcsönösen számíthatnak egymásra - mesélte Norbi. Ezért veítődött fel benne, hogy meginvitálják Ilonát szentestére. Amikor édesanyja is előhozakodott ugyanezzel az ötlettel, Norbi azonnal tárcsázta Medveczky számát.

A revükirálynőt meghatotta az invitálás, de először visszautasította a meghívást, mondván, hogy nem akar alkalmatlankodni, a karácsony pedig mégis meghitt, családi ünnep. Norbi erre azzal riposztolt, hogy illemből senkit nem hív meg, hanem csakis szeretetből. Ilona ekkor már kötélnek állt.

Medveczky is kapott ajándékot

Nem csak Medvezky volt az egyetlen vendég a Scobert családnál 24-én. Norbi édesanyja és 99 éves, gyermekkori dadája is velük együtt várta a Jézuskát. Ilona táskát és parfümöt kapott a fitneszcsaládtól.

A díva meghatottam számolt be az estéről, hiszen hosszú idő óta ez volt az első karácsonya, amit családi körben tölthetett. - A 99 éves dadustól a pöttöm gyerekekig mindenki a legnagyobb szeretettel bánt velem. Tökéletes karácsonyi ajándék volt, hogy ilyen családdal ünnepelhettem - áradozott Medveczky Ilona.