Egymásnak választottak dalt a Megasztár döntősei

2004.04.02. 12:36
Április 3-án, szombaton este végre kiderül, ki lesz Magyarország Megasztárja. A műsor készítői úton-útfélen hirdetik a két sztárjelöltet, az utcákon hatalmas plakátok, az újságokban pedig oldalakat beterítő hirdetések emlékeztetnek a szombati döntőre. Vera vagy Ibolya kapja meg a Tv2 által ígért lemezszerződést?
Nagyon nehéz hetet tudhat maga mögött a Megasztár két döntőse: Vera és Ibolya az utolsó megmérettetés óta megállás nélkül gyakorolt, ami érthető, hiszen szombaton utoljára bizonyíthatják rátermettségüket a színpadon. Gyakorlatilag teljesen megszakították a kapcsolatot a külvilággal, az utolsó héten kizárólag a felkészülésre koncentráltak, és senkinek sem akartak nyilatkozni. A műsor készítői minden kívánságukat lesték, és mindent megtettek annak érdekében, hogy a lányok nyugodtan készülhessenek a döntőre.

Nincs hiszti, mindketten kiegyensúlyozottak

"Ibolya még soha nem volt annyira kiegyensúlyozott, mint most, és Vera is abszolút nyugodt" - nyilatkozta a Velvetnek Szondy Réka a Megasztár sajtóreferense, amikor a döntősök kedélyállapotáról kérdeztük. A két sztárjelölt között állítólag szó sincs rivalizálásról, és nagyon jól kijönnek egymással. "Nem veszekednek, nem rivalizálnak a lányok, mert tényleg teljesen komolyan gondolják, hogy mindegy, ki nyeri meg a versenyt. Annyi pozitív visszajelzést kaptak már eddig is, hogy egyikük sem fogja vesztesnek érezni magát, ha csak a második hely jut neki"- mondta a sajtóreferens.

Egymásnak választottak dalt

Verának és Ibolyának fejenként hat, különböző stílusú dalt kell majd előadnia. Énekelnek majd többek között duót, valamint tíz kiesett társukkal együtt két számot, a Csillagdalt és Michael Jackson Heal the world című slágerét. Mindkettőjüknek el kell énekelni egy Katona Klári slágert, amit szabadon, a saját stílusukban adhatnak elő. "Igazi duócsata lesz" - mondta a műsor sajtóreferense. A döntő érdekességének ígérkezik az a két dal, amelyeket a döntősök egymásnak választottak. "Ibolya Whitney Houstontól az I Have Nothing című slágert választotta Verának, Vera pedig cserébe az Envogue-tól a Free Your Mind című dalt" - tudtuk meg Szondy Rékától.

A szabályok nem változtak: a nézőknek továbbra is másfél órájuk lesz szavazni az év legjobb hangjára.

Lesz Megasztár 2
Ősszel elindíthatja a Megasztár című zenei tehetségkutató műsorának második sorozatát a Tv2, értesült a csatorna több illetékesétől az MTI. "A műsornak olyan sikere van és olyan üzenetet hordoz, amit a Tv2 igazán felvállalhatónak érez" - mondta egyikük, megerősítve, hogy megkezdődött a felkészülés a folytatásra. Elmondása szerint - noha hivatalos döntés még nem született a kérdésben - várhatóan októberben indul az ismét három hónapos verseny. Tovább >>>