horoszkóp

Összejött Kontor Tamás és Szabó Eszter a Megasztárból

2006.03.23. 14:27
A harmadik Megasztár sem marad szerelem nélkül. Most a ronda kalapjairól ismert Szabó Eszter és a rekedthangú gitáros előadó, Kontor Tamás szeretett egymásba.

A mostani Megasztárnak is jut egy szerelmespár, írja a Story. Szabó Eszter és Kontor Tamás ugyanis összejöttek, legalábbis ezt állítja róluk a Megasztár ház többi lakója.

A két önjelölt énekes akkor melegedett össze, amikor Kontor fotózásokra és ruhapróbákra kísérte Szabót, nehogy a vidéki lány eltévedjen Budapesten. A lap azt is tudni véli, hogy a közös vásárlásokat hosszú beszélgetések és közös borozások követték.

Eddig nem volt szerencséje a szerelemben

Szabó Eszternek eddig még nem volt szerencséje a szerelemben, saját állítása szerint ez ezért is van, mert soha nem tesz meg semmit azért, hogy bepasizzon: úgy véli, jól elvan magában is, ráadásul fél a visszautasítástól. Tamással való viszonya azonban szinte magától jött, hiszen a sok közös élmény és tapasztalat gyorsan összekovácsolta őket. A színes kalapjairól ismert Szabónak a közös érdeklődés mellett az is tetszett az énekesben, hogy idősebb és érettebb nála.

Korrekt Kontor

A 29 éves lófarkas férfi valóban tapasztaltabbnak mondható, neki ugyanis volt már egy felesége, akitől kislánya is született. A középdöntők alatt még járt valakivel, de aztán amikor Szabó Eszterrel szorosabb lett a kapcsolata, kidobta barátnőjét.

A másik Megasztár-szerelmespár férfitagja, Caramel nem volt ennyire korrekt volt csajával, amikor a verseny alatt összejött Bartók Eszterrel. Caramel volt barátnője úgy emlékezett vissza az énekes és Bartók Eszter szerelmének kezdetére, hogy egyszer csak feltűnt neki, hogy kedvese másképp néz a lányra. Caramel azonban tagadta, hogy összejött volna a megasztárbeli társával. Molnár Ferenc ezután megkérte Szerénát, kísérje el a TV2 Mokka című műsorába, ahol a kapcsolatukról nyilatkoztak. Az interjút követően az énekes elmondta barátnőjének, hogy el szeretne költözni. Aznap este Bartók Eszter volt barátja, Illés is felhívta Szerénát, hogy elmondja, a lány SMS-ben szakított vele és közölte, Caramelt szereti.