horoszkóp

Bozóki András kitüntette Rúzsa Magdit

2006.06.01. 16:00
Az első három helyezett oklevelet kapott a kultuszminisztertől, a többiek tortát. Bozóki Rúzsa Magdinak udvarolt.

A tavalyi kitüntetéshez hasonlóan a Megasztár dobogósai idén is miniszteri elismerésben részesültek. Ezúttal azonban nem kellett ehhez augusztus huszadikát megvárni, Bozóki András informálisabb útját választotta a gratulációnak.

Az anarchista és a torta

Klikk a képre!

Magyarország első anarchista kultuszminisztere a megasztárosok közös jam sessionjére látogatott el kvázi meglepetésszerűen - bár a sajtó számára előre meghirdetve - egy budapesti külvárosi próbaterembe, ahol mindenkinek megköszönte munkáját. "Bár nagyon sokan nézték a Megasztárt, és igazából mindannyian nyertesek vagytok, az előző évekhez hasonlón csak az első három részesül miniszteri kitüntetésben" - mondta a konténeres közegben meglehetősen feszengő miniszter, majd vigaszként egy tortát nyújtott át a kopaszra nyírt Varga Ferinek azzal a felkiáltással, hogy a torta ugyan nehéz, de legalább mindenkié.

A megbékélés érdekében

A bársonyborítású oklevelek átnyújtása után a kultuszminiszter informális csevegésbe kezdett az énekesekkel, főleg Rúzsa Magdival, akinek Bozóki bevallotta: nem egyszer okozott nála libabőrt hangjával. Miután megbeszélték, hogy a megbékélés jegyében szerbül is el kéne énekelni egy pár dalt, közösen felvágták a tortát, majd néhány közös fotó után Bozóki visszaballagott munkatársai mellé és messziről, kicsit megilletődve nézte a sztáraspiránsokat, akik folytatták a közös énekelgetést.

Az idei Megasztárok
A 2006-os Év Hangja Rúzsa Magdolna lett. A tavasz óta zajló döntősorozatban rendre a 20 éves vajdasági szülésznővér végzett a legjobbak közt, majd utolsó pillanatban erkölcsi értelemben is Varga Ferenc fölé emelkedett, akiről a döntő előtt nem sokkal derült ki, hogy csalja feleségét egy vokalistával. Az idei Megasztár sem volt mentes a belterjes szerelmektől: Kontor Tamás és Szabó Eszter kezdeti tagadás után a Megasztár műsorában jelenették be, hogy együtt vannak és nemsokára gyermekük is születik.