horoszkóp

Friderikusz bevállalta a Megasztárt

2008.10.01. 11:15
Friderikusz Sándor lett a Megasztár 4 zsűrijének negyedik tagja. A versenyzők furcsállják, hogy a tévés fog felettük ítélkezni, lévén, hogy Friderikusz nem számít zenei szaktekintélynek.

Színesebb, változatosabb, egyszerűen csak jobb zsűrit szeretnének a Megasztár nézői . A TV2 igyekszik is az igényeket kielégíteni, például a jövőben négytagúra bővül a negyedik széria zsűrije. Bár sokáig úgy tűnt , hogy a csatorna nem tud megegyezni Friderikusz Sándorral, mára minden akadály elhárult, és a televíziós csatlakozik a tehetségkutató ítészeihez. A Bors információi szerint Friderikusz döntésében az játszott nagy szerepet, hogy Eszenyi Enikővel dolgozhat, akivel egyébként a magánéletben jó barátok, és aki annak idején a Meglepő és mulatságos című műsorában állandó vendégként szerepelt.Mester, Eszenyi, Fenyő - a mostani zsűri


A gödi Megasztár-házban a versenyzők többsége nem igazán ismeri az újdonsült zsűritagot, de arról mindenki tud, hogy Friderikusz nem szakmabeli. Az énekesek fejében megfordult a kérdés, hogy ebből kiindulva vajon milyen szempontok alapján fog véleményt alkotni és pontozni a televíziós. Felmerül továbbá az a probléma, hogy ha egyenlően oszlanak meg a zsűri által leadott voksok, hogyan fognak igazságosan dönteni a versenyző sorsáról. A lap szerint elképzelhető, hogy a produkció hamarosan újabb taggal fog bővülni, esetleg Friderikusz érkezése egyikük távozását fogja jelenteni.