horoszkóp

Hiába háborognak a nézők a Megasztár-szavazás miatt

2008.11.26. 15:15
Kapcsolódó cikkek (1)
Lezártnak tekinti a szombat esti Megasztár után kirobbant botrányt a TV2, a szavazás végeredményén sem kíván változtatni. A csatorna szerint mindhárom versenyzőnél előfordult, hogy a rendszer visszadobta a rájuk voksolók SMS-ét, ezeket a szavazatokat pedig nem veszik figyelembe. Legtöbben mégis úgy vélik, az lenne a tisztességes, ha kiderülne a valódi eredmény.

Annak ellenére, hogy újraszámolhatóak lennének az operátori hiba miatt el nem fogadott nézői szavazatok, a TV2 lezártnak tekinti a szombat éjjeli szavazás után kirobbant botrányt. A távközlési vállalat munkatársa szerint nyoma van az érvénytelenné vált szavazatoknak a rendszerben, Magyar Rita, a csatorna szóvivője szerint ezek a szavazatok nem számítanak, és nem befolyásolják a végeredményt.

A TV2 szerint nem csak Bencsik Tamara esetében fordult elő, hogy a rendszer visszadobta az elküldött SMS-t, hanem mindhárom versenyzőnél voltak olyan szavazatok, amik nem érkeztek be. „Bencsik Tamara egyébként már négyszer volt kieső helyzetben, csak a zsűri háromszor megmentette. A technikai problémát jeleztük a szolgáltatónak, akik gondolom, orvosolják azt. Azt nem tudjuk megmondani, hány szavazattól estek el a versenyzők, mert tudomásunkra hozni a számot az adatvédelemi törvény miatt szigorúan tilos” – nyilatkozta Magyar Rita a Velvetnek.

Mester Tamás szombaton, az élő adásban értetlenül fogadta a kialakult végeredményt, miszerint Tóth Lüszi és Bencsik Tamara kapta a legkevesebb szavazatot: „Nagyon szeretnék néha belelátni a nézők fejébe. Én most állatira nem szeretem a nézőket, most már három hete, és én ennek nyugodtan adok hangot, annak ellenére, hogy nem népszerű” – fejezte ki véleményét a dologról, és a zsűri szerint is a két lány teljesítménye volt a legjobb az aznapi adásban.

A fiatal énekesnő menedzsere szerint az lenne a legtisztességesebb, ha kiderülne a valódi eredmény, a Velvet olvasóit pedig megosztják a történtek:

"A sok agymosott barom azt hiszi, hogy érdekli a TV2-t, hogy ki nyeri ezt a..., Egyébként meg többször is a kiesők között volt, és állandóan visszaszavazta a zsűri, úgyhogy hagyjuk ezt a csalás dumát" - írja az egyik kommentelő.

„Nem az a baj, hogy Tamara kiesett, hanem az, hogy tisztességtelenül, csalással esett ki! Érzékelitek a különbséget? Én azt mondom, igenis meg kell nézni, hogy kire mennyi sms jött, mert ha Tamarára valóban több, mint Krisztiánra meg Nyüszire, akkor szerintetek igazságos, hogy ő esett ki? Ha meg tényleg Krisztián kapta a legtöbbet, akkor legalább megnyugodnának a kedélyek, hogy Tamara jogosan esett ki. Én azt gondolom, joga van tudni Tamarának is az igazat, meg azoknak is, akik voltak olyan hülyék és szavaztak. Ez így (lenne) fair - vélekedik egy másik olvasónk.