horoszkóp

Fia született Szabó Eszternek és Kontor Tamásnak

2006.12.24. 10:35
Megszületett az első megasztáros bébi. Szabó Eszter teljes titokban hozta világra gyermekét pénteken. Soma előtt azonban nem lehetet elrejteni az eseményt. A Megasztár zsűritagja megálmodta a jövőt.

Megszületett Szabó Eszter és Kontor Tamás gyereke - tudta meg a Színes Bulvár Lap. A megasztáros pár titokban akarta tartani az eseményt, így nem csapott semmi hajcihőt a baba eljövetele körül. Mindenesetre a hírek szerint a kisfiú egy gyulai kórházban jött világra pénteken, édesapja jelenlétében.

Szentestére várták

Az EMI lemezkiadó munkatársa, Horváth Anna csak annyit tud, hogy szentestére várták a babát és Eszter kifejezett kérése volt, hogy a magánéletébe ne avassák be a sajtót.

A zenésztársakat meglepte a hír. A Roy és Ádám formációból ismert Nagy Ádám sem tudott a fejleményről, mivel neki sem sikerült elérnie Kontor Tamást.

Soma álmot látott

Soma viszont álmot látott előző éjjel: megjelent neki Szabó Eszter "gyönyörű szép áldott állapotban". Soma már tudja, mit jelentett a vízió, és gratulált az újdonsült anyukának. Pély Barna sem halott az örömhírről korábban, a Szabó-Kontor páros őt sem avatta be a titokba.

Szabó Eszter egy alkalommal azt mondta, hogy jól ismert kórházban, ismerős orvosok között szeretne életet adni gyermekének, és hagyományos módon akar szülni, Kontor Tanás pedig ragaszkodik ahhoz, hogy ő is jelen lehessen a nagy eseménynél.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft