horoszkóp

Tóth Gabi kibékült Palcsó Tamással

2006.04.19. 16:56
Palcsó Tamás és Tóth Gabi szakításáról megjelent cikkünkre reagálva Palcsó menedzsere azt állítja, a pár kibékült. A konfliktus oka az volt, hogy az énekes egy bulin túl sokat ivott, és megcsókolt egy lányt. Ezt a csókot először félrelépésnek, majd szájra puszinak, végül nem válóoknak minősítették.

Palcsó Tamás és Tóth Gabi szakításáról megjelent cikkünk kapcsán Palcsó menedzsere a Velvetnek írt levelében azt állítja, hogy a pár nem szakított. Palcsó munkatársa a legújabb fejleményekről tudósította a szerkesztőségünket. Eszerint a szakításról megjelent sajtóértesüléseket figyelve a két tinédzser megijedt, hogy megtörténhet velük, hogy végleg elhidegülnek egymástól, és ennek hatására kibékültek.

A lapok információit követve úgy tudni, Tóth Gabi azt követően adta ki Palcsó Tamás útját, hogy az énekes elmondta barátnőjének, hogy egy bulin sokat ivott, majd összejött egy másik lánnyal.

Verziók

A Blikk információi szerint a Megasztár énekese a napokban meglátogatta Tóth Gabit Tapolcán, és bevallotta neki, hogy hűtlen volt hozzá. A lapnak elmondta, mindez azután történt, hogy a kapcsolatuk megromlott, és erről nem azért beszélt volt barátnőjének, hogy megbántsa, hanem mert őszinte akart lenni.

Tóth Gabi arról a lap kérdésére arról beszélt, hogy most össze van zavarodva. Úgy tartja, ezt fel kell dolgoznia, ugyanakkor kötődik az énekeshez.

A Színes Bulvár Lap részletesebben tér ki a pár közt történt konfliktusra. A lap úgy tudja, Palcsó egy átmulatott éjszaka után összejött egy lánnyal, bár pontosan nem derült ki, mit ért ez alatt, annyi valószínű, csókolóztak. Palcsó úgy érzi, le van „tompulva”, egyelőre fel sem fogja, mi történt. A szakításról elmondta, veszekedés és vádaskodás nem volt köztük, miután tisztázták a konfliktust, Tóth Gabi elküldte őt. A lapnak erről úgy beszélt, barátja aznap túl sokat ivott, de ez nem menti fel. Úgy érzi, nem végleges a szakítás, mert egy év szerelmet szerinte nem lehet ilyen könnyen kitörölni az életükből.

#alt#

Szájrapuszi

Palcsó Tamás menedzsere a Velvethez eljuttatott levelében tovább árnyalta a konfliktus körülményeit, amelyről láthatóan eddig is több verzió jelent meg. A menedzser arra utalt, hogy Tóth Gabi már korábban szüneteltette a kapcsolatot barátjával, mert úgy érezte, a szerelmük mélypontra került. Ezt követően vett részt Palcsó abban a buliban, ahol - a menedzser szavaival élve - "szájra puszizott" egy lánnyal. Az eset után lelkiismeretfurdalás gyötörte.

A menedzser szerint szakításáról megjelent cikkeket követően Tóth Gabi már úgy látja, valójában Palcsó nem csalta meg őt, hiszen a kapcsolatuk épp mélyponton volt, amikor barátja flörtölt. Palcsó munkatársa egyben arra is utalt, a magánéleti válság követése helyett a sajtó foglalkozhatna inkább azzal a témával, hogy az MTV World Chart Express slágerlistáján a Megasztár második szériájának énekese a harmadik helyezett. Az említett listán azonban nem találtuk az énekes által jegyzett dalokat, az első helyen Akcent, a másodikon Madonna, az említett harmadik helyen Gulsen neve szerepel. Az énekes a múlt hét végén valóban szerepelt a listán.

Tini álompár

Tóth Gabi és Palcsó Tamásra visszatérve, a két énekes a Megasztár második szériájának döntői idején szeretett egymásba, miután az énekesnő rövid kapcsolatát megszakította a szintén döntős Bálint Ádámmal. A fiatalok kapcsolata meglepte a bulvársajtót, majd egy idő után álompárként kezdte nevezni az énekeseket, és miután összeköltöztek egy budapesti albérletben, hírek arról szóltak, ezután végleg együtt maradnak majd, noha ez tizenévesek esetében az ritka.

Mi számít hűtlenségnek?
A Velvet nanoméretű, nem reprezentatív közvéleménykutatása szerint igencsak szubjektív fogalom az, hogy mi minősül megcsalásnak. Van, aki szerint csak a konkrét szex, van, aki szerint már a kézfogás is, és volt olyan megengedő álláspont is, miszerint még szex esetén is csak akkor beszélhetünk megcsalásról, ha az aktus jelent valamit a résztvevőknek. Ezen interpretáció szerint tehát csak akkor csalta meg Palcsó Tomi a csaját, ha az úgynevezett „szájrapuszi” közben romantikus érzések fogták el a másik száj tulajdonosa iránt.