Tóth Gabi ismét szakított Palcsó Tamással

2006.06.28. 09:50
Tóth Gabi úgy érzi, kihűlt a szerelme, és már csak baráti érzéseket táplál Palcsó Tamás iránt. Az énekest egy nála öt évvel idősebb újságírónővel szokták gyakran látni, Tóth Gabi életében azonban egyelőre nincs új fiú. Igaz, Puskás Péterrel gyakran mutatkozik.

Palcsó Tamás ismét elköltözött Tóth Gabitól, mint áprilisban. Tóth Gabi a Színes Bulvár Lapnak arról beszélt, hogy kettejük szerelme kihűlt, már csak baráti érzelmeket táplálnak egymás iránt. Hozzátette, miután ezt bevallották egymásnak, mindketten nagyon megkönnyebbültek. Ezért miért is kellene, hogy egy rosszul működő kapcsolatban szenvedjenek, amikor barátok is lehetnek?

Nincs idő

Az énekesnő elmondta, új fiú nincs a láthatáron (habár Puskás Péterrel gyakran mutatkozik), ha valakinek jönnie kell, majd úgyis jön. Palcsó is azt állítja, nincs új barátnője, a lap mégis arról ír, az énekes egy bulvárújságírónőt kerülget, aki nála öt évvel idősebb. A lapnak mindenesetre azt mondta, a manapság rengeteg fellépése van, és készül az új lemezére, ezért aztán kevés ideje marad a magánéletére.

A Blikk az előzőekkel ellentétes hangulatban találta Tóth Gabit, legalábbis a lap azt állítja, az énekesnő élete romokban hever. Amelett, hogy Palcsóval szakított, a menedzserével is megszakította a közös munkát. Ismeretes, hogy korábban Tóth Gabi arról áradozott, a menedzsere a legjobb barátnője, igaz, Palcsóhoz fűződő érzelmeit is tartósnak gondolta.

Szakított a menedzserével is

A lap szerint a Megasztár második szériájában feltűnt énekesnőnek kevés fellépése van mostanság, és a lemeze sem hozta meg azt a bevételt, amelyet reméltek. Sorozatos egészségügyi problémáiról tájékoztatja a sajtót, amelyik úgy tudja, a gondokat az énekesnőt ért stressz okozza.

Ami a magánéleti válságot illeti, a pár két hónappal ezelőtt szakított, de mielőtt ezt megbeszélték volna, Palcsó elment mulatni, és összejött egy lánnyal. Ezt az információt Palcsó Tamás menedzsere finomította a Velvethez eljuttatott levelében, amelyben arról számolt be, Palcsó szájrapuszizott egy lánnyal. A pár ezt követően kibékült.