Hiányoztak az igazán nagy sztárok Meg Ryan új filmje, a bokszolós témájú Sarokba szorítva hollywoodi premierjéről, állapítják meg a Cinematrix Los Angeles-i tudósítói, akiktől megtudhatjuk: Mike Tysonnak nem erőssége a színésznők felismerése.
Örülhetett Meg Ryan, hogy Sarokba szorítva című filmjének premierjét a hollywoodi Chinese Theatre előtt tartották, ahol a tömeg csak a forgalmas utca túloldaláról bámészkodhatott. A színésznő legutóbbi filmjének (Nyílt seb - In the Cut) londoni bemutatóját ugyanis az összegyűlt rajongótábor pfujolása zavarta meg, miután Meg Ryan nem volt hajlandó autogramot osztogatni.

Pangó Hollywood Boulevard

Már önmagában az a tény, hogy a Hollywood Boulevardot nem zárták le a forgalom elől, nem sok hírességet ígért az estére, de a sztároktól nyüzsgő vörös szőnyeg álomképe végképp szertefoszlott, mikor megláttuk, hogy az Access Hollywood című tévéműsor sem a megszokott sztárriporterét küldte a premierre.

A helyzeten valószínűleg csak az segíthetett volna, ha Meg Ryan Mike Tyson limuzinjából szállt volna ki, és azonnal bejelentették volna az esküvő időpontját. Meg Ryan azonban egyedül érkezett; Mike Tysonra - noha szerepelt a meghívott vendégek listáján - hiába vártunk. A Sarokba szorítva című filmben bokszmenedzsert alakító Meg Ryannek viszont volt tysonos sztorija.

Értetlenkedők

A film forgatása után a színésznő fotósorozatot készített bokszolókról, így Las Vegasba utazott, hogy Tysont is lefényképezze. A bokszoló azonban Meg Ryant összekeverte Melanie Griffithszel, így a színésznőnek percekig fogalma sem volt róla, hogy miről beszél Tyson, akit egyre jobban idegesített Ryan értetlenkedése.

A Sarokba szorítva Jackie Kallen, az első bokszmenedzsernő sikertörténetét dolgozza fel. A film elkészülése után csaknem egy évig porosodott a Paramount Pictures polcain, miután az iraki háború miatt elhalasztották a tavalyi bemutatót.